2021. április 14., szerda

További eredmények és egy kis ünneplés

Sikerült megcsinálni Mario Kart 8 Deluxe-ben mindegyik 50cc-s bajnokságot 3 csillagos minősítésre és arany serlegre.

Tehát mindegyik bajnokságban meglett a maximális pontszám.

Valamint meglepett, hogy a Ring Fit Adventure egyik gyakorlatában, akkor a Ring-Cont a fejünk mögött (lényegében tarkónknál) tartva kell összenyomkodni, az első 75-ös eredmény után 102-t sikerült elérni.

Egyébként klasszisokkal jobb, mint a Wii Fit hármas. Sokkal szórakoztatótt az edzés a Ring Fit Adventure-rel és a test minden részére van gyakorlata. A legélvezetesebb számomra az a DDR-szerűség, amikor a zene ritmusára kell mozogni és a különböző Ring-Con alakzatokat (összenyomva, széthúzva) kell ritmusra elkapni, az hihetetlen hangulatos. Nem is értem, hogy azzal hogy nem találkoztam soha PlayIT!-en. Mondjuk el van rejtve, mert a következő oldalon van, de akkor is. Nagyon élveztem.

Alapvetően annyira nem vagyok édesszájú, ezért azzal ünnepeltem meg a születésnapomat, hogy felfüggesztettem a fogyókúrát és olyan ételeket eszek egy pár napig, amik ugyan hízlalnak, de imádom. Mint például ezt így egyszerre.

Érdekes, hogy annak ellenére, hogy utóbbi hónapokban hozzászoktam ahhoz, hogy keveset eszek, ez most egyáltalán nem terhelt meg. Igazából még jól is esett egy kicsit mást is enni. Azért is örülök most nagyon a Ring Fit Adventure-nek és fogom sokat használni, mert most már nem fogyással akarok jóképű (most nagyon szerénytelennek érzem magam) lenni, hanem alakformálással, izomnöveléssel. És a jövőben úgy fogom csinálni, hogy figyelek az étkezésre, de még a korábbinál is nagyobb szerepet fog kapni a mozgás.

És ha már nem bírom az alkoholt, de valamivel koccintani akarok, akkor legyen energiaital pezsgősüvegben. Mondjuk este energiaitalt inni... Szép lesz majd egyáltalán elaludni és holnap jelen lenni az órákon. Na de ezt most megengedem magamnak.

Egyébként megviccelt, mert valamiért azt gondolom magamban, hogy csak az alkoholos pezsgők durrannak, mert a kölyökpezsgő általában nem durran. Úgyhogy nagy biztonságérzettel nyitottam ki, de durrant rendesen. A pulzusom is "feldurrant" tőle.

Nem, egyébként nem jött át senki, nem hívtam meg senkit, de azt tervezem, hogy Hollandiában majd csinálok valami összejövetelt születésnapomra az ottani barátaimmal. Majd együtt ünneplünk, játszunk, kikapcsolódunk, jól érezzük magunkat. A hollandok egyébként is szeretnek banzájt csapni születésnapra. Egyáltalán, ha ünnepelnek, akkor nagyon ünnepelnek. Ez azért egy kicsit bennem is megvan. És lehet, hogy már jövőre lehetőség lesz rá.

Nincsenek megjegyzések: