2021. április 11., vasárnap

Az első Nintendo Switch játék

Hát eljött az én időm. Egy-két napon belül meglesz a Nintendo Switch két játékkal, közülük az egyik még szerdán eljutott hozzám.

Ezt egy másik webshopból rendeltem meg, mert ott olcsóbb volt és onnan sokkal hamarabb jutott el hozzám. És nagyon tetszik a csomagolás.

Igazából elégedett lettem volna egy Nintendo Switch Lite-tal is, de pont a Ring Fit Adventure miatt döntöttem a sima Switch mellett, mert ez csak vele működik. Illetve működik a Lite-tal is, de külön Joy-Con páros kell hozzá, hiszen valamit a Ring-Conhoz is csatlakoztatni kell.

Ezt a játékot azért akartam magamnak nagyon, mert ez nagyon hatásos és tényleg megmozgat. Valahányszor promókerkedtem PlayIT!-en és ha nem Marióhoz, akkor mindig a Ring Fit Adventure-nél akartam lenni, hogy használjam, amikor épp nincs senki. Mindig a Quick Trainingen voltam ahol villámgyors sebességgel kell összenyomni a Ring-Cont, és mindig versenyeztem magammal, hogy megdöntsem a saját rekordomat. Talán egyszer sikerült 120-at is, de az biztos, hogy nagyon kemény volt. És egyébként az az érdekes, azt vettem észre néhány embernél, hogy izomból próbálta összenyomkodni a Ring-Cont. Felvett egy már-már harci pózt és nyomkodta kegyetlenül. Megjegyzem, nem feltétlen csináltak sokkal többet, mint én. Én úgy csináltam mindig, hogy laza testtartásban voltam és úgy nyomkodtam össze. Hogy jobb-e egyik-másik, azt nem tudom, döntse el valaki, aki nem Schobert Norbi. Én a laza testtartás híve vagyok, mert szerintem külön pózolni, plusz felesleges "terhelés", lazán szerintem többet lehet, csak nekem kell jobban edzeni. Na de kérlek. Azért vettem meg ezt a játékot mindenek előtt.

Ezt a laza testtartást még 2014-ben figyeltem meg, amikor nővéremékhez jártam Kung Fuzni Angliában. Ott láttam, hogy vannak, akik a különböző mozdulatokat izomból csinálják. És nem tetszett látványra, mert görcsösnek tűntek a mozdulatai. Voltak viszont néhányan, akik laza testtartással végezték a mozdulatokat. Az egyrészt látványra is szebb volt, másrészt természetesebbnek tűntek a mozdulatok. Nem az a fajta "én vagyok az erőember és megmutatom, hogy kell ezt csinálni!" Ilyen érzésem volt azoknál, akiknél görcsösséget láttam. Ekkor arra tréningeztem magam, hogy amennyire csak lehet, laza mozdulatokat csináljak, és azóta amikor csak lehet, mindig így edzek. És jobb is, mert tényleg természetesebbnek érzem a mozdulatokat, miközben edzek. És így is fogom csinálni a jövő héttől. És meglátjátok, hogy ezen program hatására olyan erős leszek, mint még soha!

Egyébként nagyon tetszik az egyik oldalsó borítón lévő szöveg.

Kicsit hajaz erre a "csak egy életed van..." jellegű szövegre, de nagyon tetszik és nagyon inspiráló.

Nincsenek megjegyzések: