2021. április 14., szerda

Az első napi Ring Fit Adventure eredmények

Kipróbáltam végre a Ring Fit Adventure-t. Nagyon menő a gyorsteszt, az első alkalommal 84 sikerült.

Igazából csalódtam, mert azt hittem, hogy meglesz a 100 is, de ahhoz képest elég hamar elfáradtam. Utána lassabban megy, a végére már menthetetlen volt.

Kipróbáltam az Adventure-t is. Nagyon menő, hogy tényleg én megyek fizikailag végig a pályán. A főellenség legyőzése az 1. világban meg tényleg kemény volt. Ha ettől a programtól nem szedek össze izomtömeget, akkor semmitől. De nagyon élveztem. Klasszisokkal jobb, mint a Wii Fit hármas.

Ilyen eredményt sikerült összehozni:

Gyakorlatilag egy RPG-be ágyazott edzőprogramról van szó, ahol a különböző kisebb ellenségeket, majd a főellenséget különböző gyakorlatokkal kell legyőzni. És hihetetlen precíz az érzékelés. A bal lábamon van a bal Joy-Con a tartójával, az csak akkor érzékeli, hogy lehajoltam, ha tényleg kellő mélységig hajoltam le. A jobb Joy-Con a Ring Con-ban van, az is szinte tökélesen érzékel. Érzékeli, ha felül, oldalt, alul tartom. És így tényleg izzadtságos munka volt legyőzni a főellenséget. Fel is ment a pulzusom rendesen a végére.

És végül a 4-es szinten zártam a mai napot.


A Reddit Ring Fit Adventure csoportjában sokan dicsekednek, hogy elérték a 100-as szintet. Van is miért, kemény munka lesz oda eljutni. De imádom, biztos, hogy mindennap fogom használni.

Nincsenek megjegyzések: