2021. április 16., péntek

Ring Fit Adventure a második nap után

Mindenek előtt egy Mario Kart 8 Deluxe fejlemény: Megvannak a 100cc bajnokságok is mind 100%-ra, tehát nemcsak az aranyserleg van meg, hanem a 3 csillagos minősítés is, így mindegyiket maximális pontszámra csináltam meg.

Ez egy gyakorlott Mario Kartosnak nem okoz nehézséget. De most, 150cc-n... Meghiszem azt! 150cc-től szoktam engedni az igényeimből, és itt már inkább csak az a cél, hogy az aranyserleg meglegyen, 3 csillagot nem akarok már elérni. Persze nem fogom rossz néven venni, ha összejön.

No, és Ring Fit Adventure. Először is két kép:

Így két nap alatt azt tudom mondani, hogy egyértelműen bemelegedett az izmom, most már tudom hozni azt az eredményt, amit PlayIT-eken tudtam. És már most érzem, hogy kicsit könnyedebb, rugalmasabb lett a mozgásom. Már ennyiből el tudom mondani, hogy hosszútávon komoly hatása lesz az edzéssorozatnak. A miliő, a hangulat megvan, ez az egész RPG-kaland játék, különböző gyakorlatokat végezve legyőzni az ellenségeket akkora ötlet, hogy egyszerűen nem hiszem el, hogy a Nintendo több évtized után is képes innovatív lenni.

A kalandjátékban a második világot csináltam meg és most a 9-es szinten vagyok.

És akkor az eddig megtett gyakorlatok, zárójelben az összes.

Igazából azért nem hasonlítható össze a Wii Fit hármassal, mert az a Wii játékok miliőjére épült. Más volt ott a célközönség, a Nintendo tudta, hogy a Wii nagy sikerét a casual játékoknak köszönhették és arra a közegre alapozták az egész Wii Fit világot. A Ring Fit Adventure viszont ezzel a kalandjátékkal sokkal élettel telibb meg az extra gyakorlatok is jól ki vannak találva. Meg a Wii Fit inkább a zsírégetésre, az aerobicra összepontosított, míg a Ring Fit Adventure sokkal inkább az izomépítésre. Bár itt is vannak fogyasztó programok. De talán az a jó, hogy az izomépítésen van a hangsúly, mert az inkább szól az alakformálásról, hogy a zsírt izommá alakítjuk át. Most ez van fókuszban nálam és úgy érzem, hogy lesz ebben eredmény.

Nos, ennyit mára. Reszkessen a főgonosz.

Nincsenek megjegyzések: