2021. április 9., péntek

Apró módosítások kezdetnek

Egy kicsit módosítottam az oldalak részleget. Töröltem a "Játéktesztek" oldalt, és az ott listázott játékok átkerültek a "Kritikák" oldalra. Már jó ideje gondolkodtam, azon, hogy lehetne egyesíteni a kettőt, hiszen egy játékteszt is egyfajta kritika. Így minden egy helyen van, és másnak is jut hely az oldalak között.

Illetve kibővítem a holland nyelv részleget. Egyrészt javítottam az eddig kiírtakat, mert néhány szó, nyelvtani szabály hibásan volt megírva. És még nem javítottam mindent, mert most, hogy többet tanultam, pont most vagyok bizonytalan abban, hogy mindent jól írtam-e. Úgyhogy azt még alakítani kell, de kiegészítettem olyan nyelvi szabályokkal, amiket eddig tanultam. Ezeket folyamatosan bővíteném, ahogy egyre többet tudok hollandul. Emellett folyamatosan tennék ki holland kultúrával kapcsolatos írásokat. Lehet mindennapi élet, irodalom, történelem és minden, ami érdekel. Nyilvánosságra hozok olyan írásokat is, amiket az egyetemnek írok, és ha olyan jónak tartom, hogy megosszam az internet népének, akkor rálinkelek a Word dokumentumra, Excel táblára vagy Powerpoint prezentációra.

Nagyon sok tervem van a bloggal kapcsolatosan. Szeretném komplett weboldallá "fejlszteni" és minél több olyan tartalommal megtölteni, ami érdekel, és beleszőni a saját stílusomat, egyéniségemet. És ha úgy látom, hogy érdemes lesz, akkor elő fogok fizetni a WordPress szolgáltatásaira. Ezt egyébként már jó ideje megtettem volna, csak az a probléma, hogy a WordPress-nél csak évente lehet fizetni és nem havonta, így egyszerre kell sok pénzt fizetni. Így erre majd később lesz anyagilag lehetőség. Illetve pont most látom, hogy lehet havonta is előfizetni, csak jóval drágább... Maradok az éves előfizetésnél, de arra majd később lesz anyagi lehetőségem. De ha meglesz, akkor sokkal fejlettebb lesz majd akár külsőleg is ez a blog. Főleg, ha segítségem is lesz.

Importálva a Wordpress-es blogból.

Nincsenek megjegyzések: