2021. április 24., szombat

Mario Kart 8 Deluxe marathoni verseny

Kipróbáltam a Mario Kart 8 Deluxe-ben, hogy VS-ben a lehető legtöbb versenyt megyek egy nagy, marathoni versenyt tárgyak nélkül, 150cc-n, nehéz gépi ellenfél játékosokkal.

Tárgyak nélkül azért jó menni, mert így a valódi képesség számít, és kisebb a szerencsefaktor. És hogy igazán próbára tegyem magam, 150cc-n mentem nehéz gépi ellenfelekkel. A 200cc már tényleg elmebeteg, szinte irányíthatatlan a kocsi, ezért azt gondolom, hogy az igazi megmérettetés 150cc-n van. Persze kipróbálhatom majd magam 200cc-n is, de az már inkább a poén kedvéért lesz.

Mivel 48 pálya van, ezért 48 a versenyek maximális mennyisége. Így kb. 2 és fél órán át tart a játék. A maximálisan megszerezhető pontszám pedig 720 pont, amivel konkrétan ki lehet akasztani a játékot, mert ennél többet nem lehet szerezni. És majdnem meglett!

A GameCube-os IJsige IJsbaan pályán a 3. körben volt egy fatális tévedésem, amit nem tudtam korrigálni, így ott csak a 2. hely jött össze, de a többi 47 pályán nyertem. Így lett összesen 717 pontom a végére. Egyébként egy percig nem untam a játékot. Ilyenkor pont azért izgalmas, mert nagyon kell koncentrálni. Egy tévedés is végzetes lehet, mert itt nincsenek tárgyak, amik megmenthenek. Ha utána nem tudom behozni, akkor annyi a jó eredménynek! Ez nagyszerű lehetőség a képességeim felmérésére, úgyhogy fogok néha ilyet játszani. De egyszer kipróbálom 200cc-n is csak a poén kedvéért.

Nincsenek megjegyzések: