2021. április 23., péntek

Kérdések és válaszok az egészséggel kapcsolatban #3

Mivel nagyon jól állok, tegnap elértem a 30. szintet a Ring Fit Adventure-ben, itt az idő egy újabb kérdezz-felelekre. Lássuk a mai kérdést:

K: Izmok forgatása ismétlés gyanánt?
V: A testtartásod is fontos!

Az izomedzéseknél az ismétlés mennyiségével összhangban történik izomnövekedés. Az ismétlések is fontosak az izomnövekedéshez, de a jó testtartás is, mert azzal elkerülöd, hogy megránduljon az izmod és a sérüléseket. Ha sokat ismétled a gyakorlatokat, jobban tudod majd csinálni. Tehát, vigyázz az izmaidra és a tartásodra és jól csináld meg a gyakorlatokat, hogy az izmaidat csak a megfelelő mértékben terheld meg. De ne vidd túlzásba! Tarts szünetet, ha elfáradsz vagy nem tudsz koncentrálni.

Hát, ez valami rettenetes volt! Ennél jobban ezt nem tudtam megcsinálni. Itt jön ki az, hogy még csak alapszinten vagyok hollandból, ez a szöveg nekem még nagyon bonyolult. Sok benne az olyan szókapcsolat, amiben még nem látok logikát és akárhogy gondolkodok, nem nagyon tudom magyarosra kihozni a mondatot. Úgyhogy ez most Google Fordító színvonalú lett, elnézést érte, ha majd jobb leszek hollandból, újra ránézek.

Nincsenek megjegyzések: