2010. december 26., vasárnap

New Super Mario Bros. végigjátszva

Még amikor elkezdtem a New Super Mario Bros. Wiit, még akkor kezdtem el játszani a DS-es New Super Mario Bros.-szal. És ma végigvittem. Ez a játék közel sem nyújt akkora élményt, mint a Wiis társa. Egyszerűen túl könnyű, csak a 8. világ izzaszt meg egy kicsit. Egy Boss Fight sem volt már akkor sem emlékezetes, mert nem volt annyira monumentális, mint a Wiiben. Inkább abban rejlik a játék nagyszerűsége, hogy a könnyűség ellenére mégis élvezetes. Azért örülök ennek a játéknak. ^^

Valaki rákeresett nálam a New Super Mario Bros. mentésére. Gondolom a DS-es verzióról akart tudni egyetsmást. Menteni végigjátszás előtt csak a kastélyok után lehet, csak akkor lehet bárhol menteni, ha végig van játszva a játék.

Végigjátszás után jelenik meg a Select + L + R + A "titkos kód". Ha ezt a kombinációt használjuk a mentés megnyitása előtt, akkor Luigival fogunk játszani. Hogy ez végigjátszás előtt is működik-e, azt nem tudom. Tulajdonságban nincs különbség a két karakter között, ami azért kár, mert kicsit változatosabbá tehetné a játékot, ha Luigi nagyobbat ugrana, és csúszna a lába, ahogy több Mario játékban szokás. De az a jó, hogy így is nagyon élvezetes.

Nincsenek megjegyzések: