2010. december 28., kedd

Importálás

Még korábban kérdeztem Tukeinont, aki egész jól érti az informatika igen mély bugyrait, hogyan lehetne egyesíteni a Zeldás blogomat ezzel a bloggal? Mondta, hogy valami adatbázis cucc miatt (ne haragudj Tuki, nem értek ehhez, így nem sokat jegyeztem meg belőle. T_T) ez lehetetlen.

Ma megcsináltam azt, hogy az egyetlen egy blogpostos postomat átimportáltam ide. Ugyanis ezt meg lehetett csinálni, a wordpress menüjében ez benne van. Gondolom, azért, mert azonos az adatbázis, vagy valami ilyesmi. Az egyetlen egy blogpostom a 2008-as őszi AnimeConról szólt. Akit érdekel, ezen link alatt elolvashatja. Semmi perc alatt, könnyedén áthozta.

Viszont csak fúrta az oldalamat, hogy van valami megoldás a blog.hu-s postok áthozására ide? Ekkor villant meg a fejemben a gondolat, hogy a blogpost hozzáadásánál lehet kicsit babrálni a dátummal. Kipróbáltam, hogy ha az eredeti dátummal átmásolom ide a postokat, sikerül-e. Az eredmény, első blogpostom itt olvasható. Tehát sikerült. Iszonyatosan boldog vagyok. ^^ De azért elgondoltam, hogy gyakorlatilag a dátum babrálásával akár 1995-ből is írhatok blogpostokat. Most elképzeltem, hogy 9 éves gyerekként gép előtt ülök, és blogolok! :D De akkor 15 éve nem is gondoltuk volna, hogy ez lesz, ami most van. Akkor jóformán csak játszottam gépen.

Tehát az elkövetkezendő napokban jelentősen meg fog nőni a blogpostok száma, áthozom ide az összes blog.hu-s postomat. ^^

Nincsenek megjegyzések: