2012. december 25., kedd

Angliaban – 4. nap Karacsony

Ezen ket nap alatt kimeritoen megismertem a Big Brain Academy jatekot (de igen, lehetseges), ugyhogy irtam rola tesztet:

Big Brain Academy teszt

Az ekezeteket majd Magyarorszagon potolom.

Ma nyugodalmas napunk volt, Dominikkal Mario Kart Wiiztunk, bar tobbsegeben en, mert erzi, hogy neki nem megy ez meg. Meg a Kung Fu Pandaban is tobbszor atadta nekem a Wiimote-ot, hogy segitsek neki. Hat tenyleg nem a legjobb Wii jatekok koze sorolhato. A grafika verszegeny, zene alig van, es az egesz unalmas. Amugy ma nagyon nem tortent semmi, az a magyar csalad vendegeskedett nalunk, akikkel tavaly voltunk Wales-ben.

Azt nem tudom, hogy mennyire mennek Angliaban a Reszkessetek Betorok, de az egyik csatornan tobb Disney klasszikus is volt. Delelott az Aladdin, majd a Toy Story, es az Aranyhaj is ment. Az Aladdint most lattan eloszor angolul. Nem veletlen sztaroljak az angol szinkront, nagyon jo lett, de magyarul valamiert jobban atjon a hangulata. A Toy Story kimaradt, csak az elozetest lattam, hogy lesz, de az Aranyhaj csoportos program volt. Ezt nagyon jo volt angolul is nezni.

Nincsenek megjegyzések: