2011. március 16., szerda

Új Chihiro Yonekura album és egy kis horoszkóp

Hát úgy tűnik, hogy Japánban katasztrófa ide, vagy oda, azért jelentek meg ma (szerda révén) albumok és kislemezek szép számmal. Eddig két említésre méltót találtam magamnak, az egyik a supercell: Today is a Beautiful Day album. Végre felkerült lemezre a Kimi no Shiranai Monogatari dal, azt nagyon szeretem. :) De leszedtem az egész albumot, kíváncsi leszek majd rá. A másik meg Chihiro Yonekura: Nakeru Anison album. Akik egy kicsit tudnak japánul, azok sejthetik, hogy elsősorban szomorú dalok kerültek fel az albumra. (Nakeru Anison = Könnyező Anison) Ismét egy cover album Chihirótól, tőle egyébként szokatlan a szomorú dal, mert még ha lassú dalt is énekel, akkor is meghitt boldogság a téma, ezért is érdekel ez az album, hogy énekelhet igazán szomorú dalokat. Mondjuk vicces, hogy a Kimi no Shiranai Monogatari dal is felkerült ide. A másik az Angel Beats! anime openingje, a My Soul, Your Beats! A többi 8 dalt (összesen 10 került fel az albumra) ismeretlen számomra (legalábbis nem ismertem rájuk), de kíváncsian várom, remélem, valaki elérhetővé teszi.

A másik, amiről szeretnék írni, az a Today & Tomorrow channel Wiire. Ugyanis ma valakinek mindennél rosszabb napot jósolt! Szóval ez a 18% ez ilyen mindennek az alja. Szegény Mii teljesen kikészült arcot vágott, mint akit agyon nyúztak, és hagyják őt meghalni. Meg a háttér is teljesen bekékült. És olyan hangulata volt, mintha egy szellemjárta kastélyban járnánk, és a Mii már halálra lenne rémülve. :D És a jóslatok... Mindent ígértek már, csak kénköves poklot nem. A szerelmi élet, az gyakorlatilag maga a roncs. Ez nagyon nem az a nap, amikor szerelmet vallhat, különben csúnyán el fog bukni. A munkájában jobb esetben keményen kihasználják, rosszabb esetben elveszíti azt. A tanulásban hatalmas nehézségei támadnak. Kommunikációban meg olyan barátok találkozását jósolja meg, akik fájdalmas emléket ébresztenek benne a múltja kapcsán. A pénz meg, ha nem vigyáz egy pillanatra, nagyon sokat veszíthet. Tehát ez a minden összejött nap. :D És még erre is jár szerencseszín: Viola. Legalább a szín látványa adjon egy kis életerőt, hogy túlélje azt a napot.
De ha már megemlítettem a mindennél alacsonyabbat, álljon itt a mindennél magasabb, a 95%. Ekkor a Mii firtatja, hogy ilyen, meg olyan erős, és hogy őt senki nem állíthatja meg. Itt is mindent ígérnek, csak kolbászból kerítést nem. A szerelmi élet virágzik, minden úgy alakul ahogy eltervezte. A munkájában elismerik, netalántán előreléptetik. A tanulásban olyan új módszert sajátít el, mely jelentősen megkönnyítik a jövőjét. A barátok (kommunikációban) gyakorlatilag a lábai előtt hevernek. Pénz meg hullik az ölébe, iszonyú szerencsés lesz. Ezek után a szerencseszín már csak hab a tortán.

Jó buli ez a Today & Tomorrow channel, szerintem vicces. Én elszórakozok vele. De az a legérdekesebb, hogy a legmagasabb, és legalacsonyabb százalék egy emberhez kötődik. A legmagasabbtól én sem állok messze, nekem eddig 94% volt a legmagasabb. Mára én 41%-ot kaptam. De vicces, mert a szerelmi élet virágzó, a többi meg romokban. :D Talán már írtam arról, hogy a horoszkópban egy kicsit komolyabban hiszek, mármint a horoszkóp mellé társított jellemvonások esetében bizonyos embereknél sok azonosságot leltem fel. De ha érdekel, majd írhatok róla komolyabban.

Nincsenek megjegyzések: