2011. március 27., vasárnap

Harmadik felvonás

Hát akkor tegnaptól 19. kerületi lakos vagyok. Érdekes 7 hónapot tudhatok magam mögött, tegnap amikor már az utolsó dolgokat pakoltam össze, akkor olyan érzésem volt, mintha egy nagy hatású film ért volna véget, kicsit üresség-érzésem volt. De igazából a 13. kerületet valamiért soha nem tudtam úgy magamévá tenni, hogy elképzeljem, hogy ott laknék, ehhez képest a 19. kerület teljesen más. Számomra sokkal kellemesebb, hangulatosabb.

A szobámban most hatalmas rendetlenség van, szükségem lenne egy könyvespolcra. Néztem, hogy vannak használt bútorboltok, ahol olcsóbban lehet ilyenekhez jutni, de Tescóban is viszonylag olcsón vannak újak. De akármennyire is keveset nézek TV-t, azért örülök, hogy itt van kábel TV, kb. 55 TV csatornával, most is a Forma 1-et nézem. Nem szurkolok senkinek, a Forma 1 hangulata miatt szeretem nézni.

VASÁRNAP ESTE

Na, már hellyel-közzel (bár még inkább közzel) elrendeztem a szobámat, nagyjából helyet tudtam csinálni mindennek, csak az asztalon van még rendetlenség. Most épp az Animaxet nézem, így megint foglalkozok a csatornával. Hát, 2011-re nem ígértek sok újdonságot... Azt hallottam, hogy amerikai rajzfilmek animesített változatait vásárolták most fel, azért remélem, hogy egy pár japán animét is leadnak idén.

Még egy kicsit szokatlan számomra az új hely, de ez talán még egy fokkal jobban tetszik, mint az előző. El tudnám képzelni, hogy akár 1-2 évig is itt legyek, ezután már albérletbe szeretnék menni, egy egyszobásba, de hogy saját lakás ... Szép álom.

Nincsenek megjegyzések: