2010. október 15., péntek

Újra Békéscsabán

Rég voltam már itt, jó érzés egy kicsit hazajönni, bár nekem már az a furcsa, ha itt vagyok. :D Nővérem tegnap jött haza Angliából, és megbeszéltük, hogy mivel úgyis most kezdődik az őszi szünetem, ezért én is hazajövök.

Miután összekészülődtem, és elindultam, anyám akkor telefonál rám, hogy a laptop mellé vigyem a mobilinternetet... -_- Úgyhogy visszafordultam érte, csak pont úgy számoltam, hogy akkor érek a repülőtérre pontosan. Nem gond, legalább egy kicsit késni fogok. Tehát visszamentem, majd fel a hármas metróra Kőbánya-Kispestig, onnan a 200E busszal a Ferihegy 1-es termináljára. A repülőtéren egy kisebb csomaggal olyan érzésem volt, mintha én utaznék. ^^'  De vicces volt, mert pont akkor érkeztem meg, amikor a Manchesteri gép utasai jöttek ki Ferihegyre. Így azonnal találkoztam a nővéremmel. Nagyon aranyos a kisfia. ^_^ Egy olyan 45 percet várni kellett az unokatestvéremre, aki kocsival hazavitt minket.

Megjött, beszálltunk a kocsiba, olyan 2 óra 45 perc volt az út Békéscsabáig. Meg merem kockáztatni, hogy még soha nem jártam Magyarországon autópályán, csak kint Angliában. De valahány településre megérkeztünk, mindenhol már-már gyermeki lelkesedéssel néztem szét, mint aki felfedezi maga körül a világot. ^^' Alsónémedi, Inárcs, Dabas, Örkény, Lajosmizse, Kecskemét, Cserkeszőlő, Öcsöd, Békésszentandrás, Szarvas, Kardos, Kondoros, és végül Békéscsaba. Egyszer álltunk meg, Kecskemét után egy benzinkútnál. Mert amikor vonattal járok ugye, akkor nem ezeken a településeken haladok át, és pl. Kecskeméten még nem voltam soha, nekem újdonság volt. De élveztem az autóutat.

És most itthon vagyok. Tukinak valami boszorkányos megérzései lehettek az ételajánlós kommenttel, mert anyám pont azzal várt haza. ^^' Jól esett, és pont ahogy írta azon gondolkodtam el, hogy miért nem tanulok meg olyat csinálni? Csak nekem még így hússal soha nem volt dolgom, fogalmam sincs, hogy mit kell vele csinálni. Mert én remekül megélek ezekkel a 99 forintos vietnami ramenekkel, tényleg egyik finomabb, mint a másik (sőt egyik-másik annyira erős, hogy néha tüsszentek tőlük. ^^'), csak hát így jó lenne néha olyat is enni, aminek tápértéke is van.

Kaptam Nintendós újságot a nővéremtől. Megmondom őszintén, nagyon vártam ezt a számot, mert Mario-özön van benne a 25. születésnap okán. És láttam a honlapon, hogy Mariós matricás albumot adnak mellé ajándékba, meg 4 részletben a matricákat mellé. Ebben a számban volt az első részlet (a honlap alatt található linken meg lehet nézni képen, hogy mik vannak), az elkövetkezendő három számban lesz a többi három. Gondoltam rá, hogy bescannelem a matricás album oldalait, nagyon jól bemutatja Mario történetét, ha lesz rá igény, megcsinálom, ha visszamegyek Pestre.

Nincsenek megjegyzések: