2012. február 18., szombat

Az első Mario Paint-es munkám

Ahogy ígértem, most hétvégén jobban kiismerem a Mario Paint-et, csináltam is egy rajzot. Ilyen alkotás készül akkor, amikor a tehetség és a lelkesedés kompatibilitási rátája igencsak alacsony:

Ugyanis a helyzet az, hogy nekem világéletemben nulla tehetségem, és érzékem volt a rajzoláshoz, de egyébként szeretem csinálni. Valami olyasmit olvastam, hogy aki nem tud rajzolni, annak a bal agyféltekéje a dominánsabb, nem véletlen találták fel a jobb agyféltekés rajztanfolyamot, de a kérdés az, hogy létezik-e olyan, hogy valakinek mindkét agyféltekéje egyformán jól működik? Szívesen megtanulnék rajzolni, mert tényleg szeretek. Néhány éve előkerült egy rajzfüzet, amibe 6-7. osztályos koromban rajzoltam, készítettem például Mario 3 térképeket, egy pár karaktert próbáltam lerajzolni. Csak úgy magamnak. Nagyon csúnyák voltak, de a munkát élveztem. Egyszer foglalkoztam komolyabban rajzolással 2008-2009 táján, még akkor sem tudtam sokkal szebben rajzolni. Képeket másoltam, de a gond az volt, hogy az arányok sehogy nem akartak kijönni. Tehát, hiába figyeltem rá nagyon, valami megmagyarázhatatlan ok miatt mindig elcsúsztam valahol, és nem tudtam, hogy miért volt ez, úgyhogy abbahagytam.

De lehet, hogy sok gyakorlással idővel szépeket is tudok majd rajzolni. De majd délután, ha lesz kedvem, kikreálok valami pályát. Menőség, hogy van pecsét a játékban, és nagyon sokféle, akár saját pályát tervezhetünk.

Nincsenek megjegyzések: