2012. február 21., kedd

Eredeti Ohmi Tomoe: Girlfriend kislemez

Régen vettem már Japánból kislemezt, és mivel anyagilag lehetőségem volt, így elérkezettnek láttam az időt, hogy beszerezzek egyet. De valami olyat, amit interneten nem lehet elérni. Így esett a választás Tomoe Ohmi: Girlfriend kislemezére. Emlékszem, amikor megjelent, nagyon vártam, hogy valaki kitegye letöltésre. De senki nem tette ki. Illetve egy kínai weboldalon láttam, de csak meghallgatni lehetett. Ah, ettől még nem lesz az enyém! T_T 2010. július 28-án jelent meg, és ilyen havonta-kéthavonta mindig rákerestem az interneten, de semmi. Sőt, még egy trükköt is bevetettem: ugyanis a Last.fm-en a dal linkje alatt láthatjuk, hogy kik hallgatják sokat a dalt. Nem volt sok, de csak egy japán srác válaszolt, akinek csak a vocal dalok voltak meg. Azokat tettem ki utólag ide a blogba is. Ezzel is megelégedtem. Legalább ismerem a dalokat. De ma megtört a jég!

Izgatottan jöttem haza, kíváncsi voltam, hogy megjött-e. Az értesítője jött meg. De megijedtem, mert át volt húzva rajta, hogy mettől meddig lehet értemenni. Mivel ezelőtt 18 órától lehetett aznap menni, ezért odamentem, de még nem volt ott. T_T Mondta is az ott dolgozó hölgy, hogy előfordulhat, hogy zárás előtt megérkezik, de nem garantálják, ezért húzzák át újabban az aznapot. Áthúzni át lehet, hogy én visszamegyek érte, az tény. Nagyon izgultam, hogy megkapom-e. A Maradj Talpont is csak úgy tudtam nézni, hogy közben 3DS-en Super Mario Bros.-szal játszottam, valamibe fojtanom kellett az izgalmamat, meg a New Questet (tehát, amikor gyorsabban mennek az ellenségek) is már végig akartam vinni. Sikerült is, de látni kellett volna akkor, milyen állapotban voltam. Időnként nyomtam START-ot, hogy figyeljem a vetélkedőt, de most  nagyon vártam, hogy 19:30 legyen, és elmehessek érte a postára. Már nem voltak sokan, azonnal sorra kerültem. Na, vajon megkapom-e? Mondtam is a nőnek, hogy A4-es méretnél kicsivel kisebb kartonnal körbevont csomagot tessék keresni, ami Japánból jött. Elkezdte keresni, közben én is szétnéztem a szememmel, hátha. És én találtam meg. Olyan hangerővel kiáltottam fel, hogy "AZ LESZ AZ!", hogy szegény nő totál megijedt. Elnézést is kértem, elmondtam neki, hogy nagyon vártam ezt a CD-t, ezért örültem neki ennyire. Nagyon rendes volt. :) És kinyitottam még a postán, addig nem hittem el, hogy tényleg azt kaptam, amíg nem láttam. És ahogy a mellékelt kép mutatja, tényleg az! ^_^ Nagyon örülök neki, és nagyon boldog vagyok, hogy megérte visszamenni érte.

Furcsa, hogy csak 279 példányt adtak el belőle, hazafele menet mondtam is magamban, hogy sorakozzon fel ide az a 279 ember, aki az első héten megvette. Tehát, ez az első Tomoe Ohmi kislemezem. Olyan kedves, szerethető dalai vannak, kellemes hallgatni őket, úgyhogy tervezem a teljes diszkográfiáját beszerezni. Nem lesz annyira nehéz ügy, mert összesen 1 nagylemeze, és 7 kislemeze jelent meg. Majd letöltésre is kiteszem ezt a kislemezt, de majd csak holnap, mert itt nem jó a scanner, és megpróbálom bagszinál bescannelni, ha lesz rá lehetőség.

Nincsenek megjegyzések: