2020. július 20., hétfő

Az első hosszabb videós projekt

Szerencsére jól működik a teszteletlenként hirdetett DVD-felvevő, úgyhogy teljes körűen tudom használni. Így belekezdek egy hosszabb videós projektbe, ahol a Super Mario 64-et fogom 100%-ra végigjátszani. Ez több részletben fog történni, mivel alapvetően nagyon hosszú a játék 120 csillagra, főleg nekem, tekintve, hogy nem vagyok hardcore játékos, ezért a tervek szerint 12 részletre lesz felosztva, 1-1 videóban 10 csillagot tervezek megszerezni. Ha nagyon hosszú lesz egy videó, vagy nagyon nem fog menni (bizonyos csillagokat még most is nagyon nehezen tudok megszerezni), akkor lehet, hogy több részletre lesz felosztva. Az első rész itt van.

Ahogy látható, németül játszom a játékot, és természetesen németül fogom végigjátszani. Miután nagyon szeretem ezt a nyelvet (minden nehézsége ellenére), és azt előre megmondom, hogy minden táblát meg fogok nyitni, fogok beszélgetni Toadokkal, ezért sok német szöveg lesz olvasható a játékban. Egyébként a játékom kifejezetten lassú lesz, mert egyrészt itt-ott lesz ügyetlenkedés, másrészt meg szeretem felfedezni a terepet. Hiába ismerem a játékot több, mint 20 éve, ez az én játékstílusom. 3D-s játékoknál szeretem felfedezni a terepet. Ezt is így fogom játszani, ezért van az, hogy az első 10 csillagot 48 perc alatt szereztem meg.

Egyébként van egy különlegesség a videóban, amit itt, most először tudtam megcsinálni. Amikor a Bob-Omb Battlefield pályán a 3. csillagért a lebegő szigetre mentem, fellőttem magam az ágyúval a szigetre, sikerült belelőnöm a lebegő szigeten lévő ágyúba. Nem volt betervezve, de ez valami hihetetlen bravúr, ez az alatt a több, mint 20 év alatt, most sikerült először.

Azt gondolom, hogy változó rendszerességgel fogom gyártani a videókat, mert közben mással is akarok játszani. Ahogy érkezésem lesz hozzá, de igyekszem szeptemberig, az egyetem kezdetéig végigjátszani.

Nincsenek megjegyzések: