2020. július 9., csütörtök

Philips fülhallgató

Frissítettem kis fülhallgató terén is, mert ami van, Panasonic RP-HS34 réginek ugyan nem régi, de eléggé rossz minőségű a hangzása. És ha újat veszek, az csak Philips lehet. Kifejezetten sport fülhallgatót kerestem, amit rá lehet illeszteni a fülhöz, így futás közben a helyén marad. Először a Media Markt weboldalán néztem szét, eredetileg két Philips fülhallgató volt, de most már csak az az egy, amit kinéztem magamnak. Ez pedig az SHQ1400LF-es modellszámú. 6.990 forint az ára, de úgy döntöttem, hogy szétnézek az Árukeresőn is, és láttam, hogy más ugyanezt a fülhallgatót 3.989 forintért adja. No, hát azért szeretek én is a lehető legkevesebbet költeni, úgyhogy itt vettem meg.

Ma meg is érkezett. Teljesen rendben van. Sőt, több kis gumis csatlakozó van becsomagolva. Így első körben úgy érzékelem, hogy teljesen rendben van. Jó a hangzása (a Panasonichoz képest mindenképp jobb), és bár még nem próbáltam futás közben, de ahogy a fülemen volt, úgy gondolom, hogy a helyén fog maradni. A többféle csatlakozás meg jó, így ez lesz az én univerzális fülhallgatóm.

És ha sokáig megőrzi ezt a jó állapotát, akkor akár hosszú éveken át is szolgálhat, aminek mindenképpen örülnék. Azért olcsóbb cuccokat sem cserélek szívesen gyakran.

Nincsenek megjegyzések: