2020. július 27., hétfő

Hosszú szünet után Worms Armageddon

Még pár éve vettem meg Steamen a Worms Armageddon-t. Nem is tudom már hirtelen, melyik oldalon találtam egy kisebb Worms pakkot Steamre (talán Green Man Gaming), ott vettem nagyon olcsón. Arra emlékszem, hogy bagszi mutatta az oldalt, mert néha említettem neki, hogy szívesen megvenném a játékot. 2017. július 23-án vettem meg a játékot, £2.07-ért akkor egy pár alkalommal játszottam vele, de jegeltem. Tegnap ismét letöltöttem a gépemre, elkezdtem játszani vele, és úgy ráfüggtem, mint 10 éves gyerek a Fortnite-ra.

Olyan nagy múltja nincs a játéknak nálam egyébként. 2000-ben játszottam párszor a Nintendo 64-es változattal, amikor kikölcsönöztem a játékot. Olyan sokat nem játszottam vele, de akkor olyan szinten, hogy alig lehetett kirángatni a TV mellől. Most is valami hasonló eset áll fenn, csak most nem játszok napi szinten 5-6 órát, mert azért vannak más dolgaim is.

De jól elvagyok vele, és természetesen saját nevei vannak a kukacaimnak.

Szerintem sokat fogok játszani vele, nagyon szeretem a hangulatát. Nem is kellenek gaming cuccok, éjszaka, a sötétben olyan hangulatos játszani, hogy az valami elképesztő. A zenéje hihetetlen jó, és a Sony fejhallgatónak, amit a múlt hónapban vettem, olyan hangja van, mint egy többtízezres fejhallgatónak, meg merem kockáztatni. Ha egy ilyen PlayStation hangulatvilágítást tudnék még venni, akkor azzal bőven elégedett lennék, ha alkalmankénti éjszakai játékhoz. A Haikyuu!! karaktereknek egyébként "kamikaze" hangot állítottam be, hogy azért japánosak legyenek. Nagyon poén, és már középhaladó szinten vagyok. Olyan ez különben, mint a Mario Kart. Nincs két egyforma játék, ezért tart örökké. Nagyon szeretném ezt a játékot megvenni Nintendo 64-re, és ott is játszani.

A játék persze holland nyelvre van állítva.

Nincsenek megjegyzések: