2011. június 23., csütörtök

Kirby TV channel

Ma tök ártatlanul bekapcsolom a TV-t, mert szeretném megmérmi a magam, a szokásos reggeli rutin. Jön egy üzenet, hogy van egy új channel letöltésre, a Kirby TV channel! Teljesen ingyenesen letölthető, és ingyenesen megnézhetően a Kirby anime részek! Még szép, hogy kell! Épp csak belenéztem, nem saját szórakozásomból ébredtem fel reggel, hanem mert szakmai gyakorlatra járok, és 8-ra kell menni. De nagyon jól néz ki! ^^ December 1-jéig feltesznek 51 részt (feltételezem, ennyi jelent meg angolul), hetente láthatunk 2 új részt. Egyet hétfőn, egyet csütörtökön tesznek ki. Az anime angolul lesz, ami azért rossz, mert ez is egy kicsit át van szabva, és természetesen a japánul sokkal menőbb, de így is ajánlom mindenkinek, mert nagyon aranyos sorozat. ^^ Meg annyira azért nincs kicenzúrázva, csak hát ezt is a 4Kids csinálta Amerikában, és köztudott, hogy szeretnek belepiszkálni a dolgokba. Az opening és az ending más (pedig tök aranyos a japán), de nincs semmi sem kivágva.

Viszonylag kevésbé közismert, hogy Kirbyből is készítettek animét. 2001 és 2003 között készült eredetileg 100 rész. Nem folytatólagos történet, minden új résszel új történet veszi kezdetét. Japán címe Hoshi no Kirby, amerikai meg (ezen láthatjuk): Kirby: Right back at ya! Lényegében úgy kezdődik, hogy Kirby utazik az űrben, egyszer csak elalszik, és az űrhajója a Dream Landen köt ki. Itt éli mindennapjait, olykor King Dededével küzdelemben, ezt láthatju 100 rézen keresztül. Aranyos, egyáltalán nem unalmas, de láthatóan ez is rajongóknak készült. De mivel ingyenes (és csak nekünk, európaiaknak van!) miért ne tehetnénk egy próbát vele?

  • Opening: Shanchii: Kirby March
  • Ending: Shanchii: Kihon wa Maru

Viszont, ha jól értelmeztem, egy-egy rész csak 2 hétig nézhető meg, és december 1-jén teszik fel az 51. részt, utána talán meg is szüntetik a csatornát. Nagy kár lenne. De azért csak európában érhető el, mert nálunk nem vetítették az animét. A channel kárpótol. :)

Nincsenek megjegyzések: