2010. augusztus 7., szombat

Suara vagy / és ALI PROJECT?

Egyszerűen nem tudok dönteni, hogy mit rendeljek meg. Suara: Yumeji CD-t, vagy ALI PROJECT: Psychedelic Insanity CD-t? Szavazzanak! Önök szerint melyik CD-t rendeljem meg:

  • Suara: Yumeji
  • ALI PROJECT: Psychiedelic Insanity

Hívják a 06-90 414-1205-ös számot, és az egyes gombot nyomják meg, ha ön a Suara CD-t venné meg, vagy a kettes gombot, ha az ALI PROJECT CD-t venné meg! A hívás díja 120.000.000 forint + ÁFA. A szavazók között értékes nyereményeket sorsolunk ki!

Komolyra fordítva a szót, nehogy bárki is fel merje hívni azt a számot. -_-' És bármilyen egyezés csak a véletlen műve lehet! De tényleg, a Suara CD-t már nagyon rég beterveztem magamnak, de az utóbbi időkben annyira belezúgtam a fent említett ALI PROJECT albumba, hogy ahhoz is szeretnék minél előbb hozzájutni. Egyszerűen képtelen vagyok megunni a dalokat az albumon, és ez az együttes egyetlen albuma, melyen minden dalt nagyon szeretek. Illetve ez így még erős kifejezés, mert csak néhány albumot hallgattam meg, de mindegyikről az volt a véleményem, hogy jó-jó, de különösebben nem mond semmit. Valahogy ez a goth-loli zene túlzottan csicsás nekem. Mert van két dal, amivel megismertem őket: Jigoku no Mon és Kinjirareta Asobi, ezeket minduntalan tudnám hallgatni, aztán megismertem azokat az albumokat, melyeken rajta van ez a két dal, és vannak rajta jó dalok, de az egész album komplexen nem olyan, hogy meglegyen nekem eredetiben. Aztán amikor voltam Lam'O-éknál ugye, és amikor Duong nézett YouTube-on valami zenét, ami nem tetszett nekünk, ott találtam rá az Ankoku Psychedelic dalra, mely már akkor nagyon tetszett. Szerencsére a borítóra emlékeztem (mivel az volt képként), így rákerestem az album borítójára így leltem rá a Psychedelic Insanity CD-re, amire azonal hozzá is jutottam. Meghallgattam, és teljesen az az érzés fogott el, hogy ha értékelnem kéne, simán ott van a 40/40, amit nagyon-nagyon kevés albumra adnék meg (pl. Megumi Hayashibara. SpHERE, vagy Masami Okui: DEVOTION). Annyira egyedi hangulata van az albumnak, meg hát ahogy írtam korábban szinte teljesen kizökkentett a rossz hangulatomból. Ilyen album tényleg nagyon ritka.

Úgyhogy most négy eset áll fent: 1. Suara: Yumeji CD,  2. ALI PROJECT: Psychedelic Insanity CD, 3. mindkettő egyszerre. Ez még menne is, ha megtanulok kenyéren és vizen élni, ami ahogy az elmúlt másfél hónap tanúsít egyáltalán nem lehetetlen küldetés számomra. 4. Egyik sem. Ennek sem 0% az esélye, mert ha kevés pénzt kapok fizetés gyanánt... Jövő pénteken (várhatóan) lesz válasz a nagy dilemmámra.

Nincsenek megjegyzések: