2010. július 28., szerda

Új megjelenések, valamint japán nyelvtanfolyam

Bár a számomra az év albuma és kislemeze már a múlt héten megjelent, de erre a hétre is tartogat a jpop ipar ígéretes kiadványt, szám szerint három kislemezt, melyekre szerintem érdemes lesz odafigyelni:

  • Ohmi Tomoe: Girlfriend
  • angela: Aoi Haru (Seitokai Yakuindomo anime OP)
  • May'n: Ready Go! (Ookami-san to Shichinin no Nakamatachi anime OP)

Ebből May'n kislemeze elérhető már. Hát, mit ne mondjak, kicsit csalódás volt, hogy eléggé populáris lett, holott ő ennél jobbat tud. Nem tudom, hogy ha tobbször meghallgatom, vajon meg fog-e tetszeni, elképzelhető. Ohmi Tomoéra és angelára még várok. Különben egyik sem remekelt az Oricon charton. Tartok attól, hogy Ohmi Tomoe nem kerül be a single Top 200-ba, May'n a 19. helyen nyitott a napi listán, angela pedig  27. Mindketten szerepeltek már jobban is. Bár az is lehet, hogy ezen a héten nagyon sok népszerű és várt kiadvány került boltokba, lehet, hogy ezért nem tudnak most jobbat felmutatni.

Japán nyelvtanfolyamot ajánlott nekem Leea, három dolog miatt szeret oda járni. 1. Nagyon jó légkörűek az órák, 2. olcsó, 3. rövid idő alatt magas szintre jutott el a japán nyelvtudása. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy megkeresem E-mailben Anikó-sant, aki tartja az órákat, és máris kaptam választ, és mivel tudom a hiraganákat, ezért mehetek Japán 2-re a jövő héten. ^^ Úgy lesz, hogy 4 nap alatt tart 16 órát (4-et naponta). Több időpontot is mondott, de ő ezt ajánlotta, mert ezen várhatóan többen lesznek, így olcsóbban jön ki a tanfolyam. Nagyon kíváncsi leszek. ^^ Bár amiket Leea mesélt, hogy milyen jópofa órákat tart, és mennyire hangulatos az egész, már meggyőzött. Épp most kaptam E-mailben árlistát, ha összegyűlnénk heten, akkor 18.900 forint lenne a 24 óra összesen -5% diákkedvezmény. Eddig négyen vagyunk, szóval nem reménytelen. ^_^ Különben a honlap: http://www.nyelvtanulas.gportal.hu Japán mellett vállal kínai, vietnami, angol és holland nyelvoktatást is.

Nincsenek megjegyzések: