2010. július 4., vasárnap

Kiegészítés

Még az előző blogpostban elfelejtettem megírni, hogy amikor pénteken játszottam a Super Mario Bros-t, akkor Daki megjegyezte: "A Prince of Persiában százezrek jönnek akkor besz*rsz. Itt a Marióban, ha ketten jönnek neked akkor is besz*rsz". Különben ez így van, és ebben rejlik a Mario játékok varázsa, és lassan 25 éves töretlen népszerűsége, hogy ennyire kiszámíthatlan, hogy mi vár rád, kik jönnek neked, hogyan támadnak. És a mai napig senki nem ismeri Shigeru Miyamoto titkát, hogy tud így játékokat csinálni.

Ma voltam a Pecsában, és megszereztem első Nintendo játékomat pesti létem alatt, ez a Naruto Shippuuden: Clash of Ninja Revolution III. Használt volt, de teljesen komplett. A füzete, a 250 pontja is megvan (most jut eszembe, hogy be fogom most váltani. ^^'), meg minden papírja. Így nekem megért 6500 forintot. A Tavaszi AnimeConon játszottam vele Duonggal, ott láttuk, hogy van ilyen. Akkor nem ment annyira, mégis én nyertem, szerintem majd elviszem hozzá holnap, és játszunk vele.

Ma még elmegyek a Moonlight Meidóba, mert szombaton volt valami MondoMeet, és elkérték a Wiimet, és pénteken átadtam. Akkor még nem volt nálam (tegnap mentem érte haza, most már itt van) ezért csak a Wiimote kellett nekik. Most azért megyek vissza. Most nézem, hogy tényleg volt valami MondoMeet. És akkor megnézem azt az üzletet, ami a Moonlightban van most, az az Animeland. Ott vannak Jpop CD-k is, hátha találok egy pár számomra érdekeset is. ^^

Nincsenek megjegyzések: