2024. június 24., hétfő

Visszaszerzett profil

Némi próbálkotás után visszaszereztem az SG fórumon a profilomat. Ennek a felhasználói profilnak "muzeális" értéke van, ugyanis csak ez a fórum őrizte meg a "Super Mario" felhasználónevet. Innen mentem aztán át a "supermario4ever" névre. 2005-ben regisztráltam a fórumra (egy nappal a 19. születésnapom előtt, úgyhogy még 18 évesen), tele van régi hozzászólásokkal. De a nyitott topikok is jó példa arra, hogy mennyi minden érdekelt annak idején. Az igazat megvallva, nem merem elolvasni a régi hozzászólásaimat, de nem kezdeményezem semmilyen módon a törlést.

Eszembe jutott, hogy nem ez volt az első felhasználónevem. Az index fórumra még 2004-ben "Attila2004" néven regisztráltam. Ma már ezzel a névvel joggal gondolhatnák, hogy 2004-ben születtem. Később még ebben az évben, amikor nagyon ráfüggtem a The Corrs dalaira, akkor több fórumon is az "AttilaCorr" nevet használtam. Erre már nem szívesen emlékszem vissza, de úgy vagyok vele, hogy mivel ez is a múltam egy része, ezért nem akarom letagadni. De röviden és tömören úgy foglalnám össze, hogy ha a 2006-os blogposztjaim "kezdetlegesek" voltak, akkor a 2004-2005-ös fórumozási időszakom még annál is sokkal kezdetlegesebbek voltak. Arra emlékszem, hogy külön kérvényeztem az Index fórumon, hogy töröljék azt a profilt és az összes hozzá tartozó hozzászólást, mert borzasztónak tartottam őket. Meglepetésemre teljesítették. Ezt akkor azért kértem, mert voltak emberek, akiket borzasztó módon irritáltam, és ha valamit, azokat a vitázásokat el akartam tüntetni.

Egyébként az SG fórum eléggé el van hanyagolva. Látott már szebb napokat is, és ahogy olvastam, az oldal tulajdonosainak nincs is ingere arra, hogy karbantartsák az oldalt. Feltételezések szerint törölni fogják majd, már nem emlékszem pontosan mikor. Mindenesetre kár lenne érte, mert egyébként jó fórum.

Nincsenek megjegyzések: