2024. június 16., vasárnap

Top 25 Paradox Live #18

The Cat's Whiskers feat. Kazuma Mitchell: My Sweetest Love

A 2020-as évet a Paradox Live-nál egy négy lemezből álló Exhibition Show-val zárták. És mivel négy külön CD-n jelent meg, és mindegyik kiadvány csak egyetlen dalban különbözik, a többi mindegyiken meghallgatható, ezért kimondhatjuk, hogy ezek csak azért jelentek meg külön-külön, hogy a gyűjtőktől minél több pénzt csapoljanak ki.

Ebben az egyetlen dal különbség versenyében viszont a The Cat's Whiskers lett a győztes. ugyanis egy végtelenül aranyos és énekelhető dallal jelentkeztek. A dalban egy bizonyos Kazuma Mitchell is közreműködik, aki félig japán, félig amerikai. A nyugati kontinensen tanul, és dolgozik modellként, mellesleg néha énekel. Sok követője van Instagramon. Ha csak ebből az egy dalból indulok ki, nyugodtan énekelhet még többet, csak még szerethetőbbé tette a dalt.

A dal alapján elhiszem, hogy tényleg hercegnőként szeretik azt a lányt, akihez énekelnek. Illik is a The Cat's Whiskers jazzes eleganciájához, ugyanis vélhetően tényleg a felső tízezerből választották ki maguknak a legszebb hercegnőt, akit a legextravagánsabb vacsorával, a legdrágább hotellel akarják elkápráztatni, ahol egy csodálatos éjszakát tölthetnek el. Aki nem volt még annyira szerelmes, hogy a szíve választottjának akár a rabszolgája is lenne, az nem is élt igazán, és nem fogja átérezni, hogy miről is szól ez a dal.

Nincsenek megjegyzések: