2022. május 1., vasárnap

Pro Videós Disney DVD és Blu-ray gyűjtemény

Valamiért nagyon népszerű a Pro Videós Disney DVD gyűjteményképes blogpostom, ezért úgy döntöttem, hogy kiteszem az aktuális gyűjteményt immár a Blu-Rayekkel.

Elsőként az O-Ringes DVD-ket.

Így egész jól néznek ki, még én is csodálnám a saját gyűjteményemet. :D Zsolti barátom az, aki ha eljön hozzám, úgy néz szét, mintha múzeumban lenne. Igazából jól esik, magam is elégedett vagyok a gyűjteményemmel. Én bagszinál szoktam szétnézni, amikor nála vagyok, ő mondogatja viccből, hogy ez nem múzeum. Belépőt fog szedni.

És az új (és néhány régi) Disney film a Pro Video jóvoltából.

Megvannak az új filmek is, amiket a Pro Video nemrégiben jelentetett meg. De hogy felkapták magukat, hogy visszatérnek a Disney DVD-k, aztán most megint sehol nincsenek. Még adósak például a Lelkiismeretekkel, az élő szereplős Mulannal, meg amiket nemrég adtak le a mozik, csak nem tartom fejben, hogy melyek azok. Valószínűnek tartom, hogy ők is "szenvednek" a Disney-vel, mert nem hozták a várt eladásokat, és emiatt nem tudják kiadni az új filmeket. Pedig a Pro Video jelen van, a különböző új filmeket kiadják, csak a Disney-vel kapcsolatban van restanciájuk.

És a néhány film.

Az már csak utólag esett le, hogy a 102 Kiskutya DVD ide tartozik, de aztán már nem akartam variálni rajta, úgyhogy így marad. Szóval hiányzik a Mulan. Hiába adom le a voksomat azzal, hogy megveszem a DVD-ket, ha én egymagam nem vagyok elég arra, hogy az új filmeket is kiadják DVD-n. Majd lesz valahogy... vagy sehogy.

Végezetül a Blu-rayek. Nekem ezek vannak meg.

Nem valami terjedelmes, és valószínűleg már nem is fog bővülni, mert ugye már nem lehet a Blu-rayeket kapni, amik meg kikerülnek vaterára, azoknak meg irgalmatlan áruk van. Azért akkora hatalmas nagy gyűjtő nem vagyok, hogy tízezreket költsek Disney Blu-rayekre.

Ami viszont bővülhet, az az Angliában és Hollandiában vásárolt Blu-rayek. Ez a bónusz.

A Hős6os és a Coco vannak Angliából, a többi 4 meg Hollandiából. Ha majd túl leszek a kezdeti nehéz időkön, akkor tervezem majd ezt a gyűjteményt bővíteni. Elsők között a Mulannal és a Lelkiismeretekkel és a többi újjal. Aztán meglátjuk, hogy leszek. Addig is megleszek ezekkel.

Végezetül álljon itt az a két kép, ahogy a könyvespolcon vannak.

Igen, egyébként Instagramon is népszerűek a különböző polcról fotózott gyűjteményképek, úgyhogy valószínűleg ezért van népszerűsége a Pro Videós Disney DVD postomnak. Nos, hát ha tetszik, akkor tessék. Ezekkel szívesen növelem a népszerűségemet.

Nincsenek megjegyzések: