2014. március 12., szerda

Família Kft. pack VI.

És íme, itt van az utolsó 8 rész, ami megvan nekem:

363. rész: Élvezd a bioritmust!
Adásba ment: 1998. október 24.
Jojó összegyűjt egy rakat női magazint, ugyanis Krisztának akar cikket írni arról, hogy a magazinok hogyan hatnak az emberekre. Találnak egy cikket a bioritmusról, azóta aszerint élnek, ezzel alaposan felbolygatják a család életét. Ricsi és Ádám sztriptízt rendelnek Pici születésnapjára. Károly pedig Ricsi kérésére üzleti tervet készít a pizzéria számára, ahol dolgozik.

364. rész: Az év asszonya
Adásba ment: 1998. október 31.
Szépnét leszólította egy férfi, aki szeretné "az év asszonya" pályázatra fotókat csinálni róla. A fotózás a Szép villában lenne, és pont most hívta meg Luca a szüleit bemutatni Szépéknek...

365. rész: Ki fog itt aggódni? (1. rész)
Adásba ment: 1998. november 7.
Ricsi és Misi összevesznek, ezért a Ricsi elmegy, emellett Kriszta bejelenti, hogy elköltöznek Péterrel és Annácskával az olasz hegyekbe, és síoktatók lesznek. Így érthető, hogy Szépné depressziós lesz. Mónika próbál neki segíteni, egy pszichológust ajánl neki. Szépné elmegy hozzá, utána mintha kicserélték volna.
Sajnos a 2. rész nincs meg :(

367. rész: Túlélő program
Adásba ment: 1998. november 21.
Károlyt sérülten hozza haza a focimeccsről Ádám és Lajos. Károlyt furdalja a lelkiismeret, hogy otthon tétlenül fekszik, ezért elindul Sárbogárdra. Ám hirtelen megjelenik, mintha kicserélték volna. Még ő fogja kemény edzésre a családot.

368. rész: Szerelem és ármány
Adásba ment: 1998. november 28.
Ádám és Vili egy átszórakozott éjszaka után részegen térnek haza, Jojó várja őket a kávézóban. Misi pedig egy szerep elpróbálására kéri fel Jojót. A jelenet romantikus, és mindenki félreérti, amikor meglátják a próbát.

369. rész: Halálugrás a semmibe
Adásba ment: 1998. december 5.
Misi továbbra is depressziós, ezért Szépné arra utasítja Ricsit és Lucát, hogy vigyék el őt is bulizni. Meg is van a hatása, Misi szerelmes lesz. Ennek okán ejtőernyő-felszerelést szerez be, ugyanis azzal akarja bizonyítani a bátorságát, hogy leugrik a repülőből. De nemcsak róla hiszik azt, hogy öngyilkos akar lenni. Eközben Mónikának osztálytalálkozója lesz, és férjet keres...

370. rész: Almáspite
Adásba ment: 1998. december 12.
Szépné nagyon boldog, ugyanis Károly végleg hazaköltözik Sárbogárdról. De hogy mondja meg a Lajosnak? És hogy mondja meg a Lajos Károlynak, hogy ő meg Ceglédre költözik, mert egy újonnan megalakuló Safari park igazgatója lesz. Ádám pedig adjunktus lesz Győrben, Jojó emiatt nagyon mérges lesz rá.

371. rész: Johnny visszatér
Adásba ment: 1998. december 19.
Família Kft. 1998 karácsonyi epizódja.
Margitka próbálja rábeszélni a Nagypapát, hogy beszéljen Szépnével. Végre megállapodott, és feleségül veszi Margitkát. Szépné Amerikában élő féltestvére, Jani (vagyis Johnny) hosszú évek után visszatér. Kell ennél szebb karácsonyi ajándék?

És ennyi. Az az igazság, hogy számomra ez a Família Kft. utolsó része, ugyanis tisztán emlékszem, hogy a 372. rész úgy kezdődik, hogy vége a karácsonynak, és a család többsége megy a maga útjára, csak Károly és Ágica marad Johnny-val, aki viszont hozza a két gyerekét. Általuk próbálnak poénokat bevinni a sorozatba, de nekem egyáltalán nem tetszett. Egyrészt idétlennek tartom, amit csináltak, másrészt meg nem illik bele a sorozat profiljába, és olyan rossz irányba vitték el az egészet, hogy nem csoda, hogy heteken belül vége lett. Különben azzal is próbálták menteni a sorozatot, hogy átvitték az új TV2-re, meg visszatért Ádám és Jojó, meg még valaki, csak nem emlékszem már, hogy ki. Az a lényeg, hogy itt lett vége a Família Kft.-nek.

Még azt bevállalom, ha a Família Kft. fanatikusok nevű Facebook csoport sem bánja / engedi, hogy azok a részek, melyek általuk jó felbontásban kikerült (720×576), azokat átkonvertálom avi-ba, és tisztes méretben kiteszem ide is. De ha lesz időm és kedvem, akkor elkezdem bescannelni a Família Kft. szakácskönyvet, és kiteszem azt is.

Nincsenek megjegyzések: