2014. március 13., csütörtök

Születésnap

Minden évben megemlékezek egy pár sorban Okui Masami születésnapjáról, ma is így teszek. Különösebben nem akarom ismételni magam, mindenki tudja, aki rendszeresen olvas engem, hogy mit jelent ő számomra, sőt aki hallotta már, azt sejtheti, hogy miért tartom őt olyan nagy énekesnőnek. Szoktam nézegetni a blogját (olvasni még (!!!) nem tudom), és nagy örömmel látom, hogy most, 46 évesen is olyan életvidám, mint amilyen a 20 évvel ezelőtti képein. Jó látni, hogy él, bár gondolom a JAM Project tagjaként van dolga bőven, azért remélem, hogy jut ideje kikapcsolódásra, pihenésre, önmagára.

Azt megígérem, hogy ha a rajongásom 2018-ig ki fog tartani, én bevetem a nem létező cukrászi képességemet, és egy akkora tortát fogok sütni az 50. születésnapja alkalmából (én az énekesnői karrierjének majdani 25. évfordulója alkalmából), hogy hetedhét országra szóló csoda lesz!

Képként most a Key kislemez borítójának hátulját tettem ki, mert ez március 13-án jelent meg, és történetesen 15 éve, vagyis 1999-ben. Ja, és ne felejtsük el, hogy a nagyon menő pop dal a címadó dal, a B-side pedig egy csodaszép ballada.

Nincsenek megjegyzések: