2012. augusztus 14., kedd

Scott Pilgrim akció

A Libriben akcióban van a Scott Pilgrim képregénysorozat. Az első három kötet 490 forint, míg a 4-6. kötetek 990 forintba kerülnek. Meg is vettem a második kötetet. :) Ajánlom mindenkinek, mert az első kötet nagyon lekötötte a figyelmemet, és a második is nagyon jó. Az akció szeptember 30-ig tart, így bőven lesz idő megvenni a hiányzó 4 kötetet.

Mégiscsak meg tudtam rendelni online a DIGI szolgáltatást. Rájöttem, hogy nem sorrendben vannak a kerületek, ezért nem találtam meg a XVIII. és a XX. kerület között a XIX. kerületet. Várom a szerelő hívását, remélem még péntek előtt meg tudja nekem csinálni, mert hazamegyek a hosszú hétvégére. Nem nézek sokat TV-t, de mégis szükségem van rá, mert bizonyos TV műsorok hangulatot adnak, mindemellett nagyon sajnálom, hogy lemaradtam az Olimpiáról. :(

Az egyik szomszédnak van két macskája. Viszont a szomszéd keveset van itthon, ezért többször jártak át hozzám ennivalóért. Eddig nem adtam nekik, mert nem akartam, hogy ideszokjanak, de ma mégis adtam nekik zöldbabfőzeléket. Nagyon éhesek lehettek, jó sokat ettek. ^^' Nagyon aranyosak, szívesen venném gondját az egyiknek.

Nincsenek megjegyzések: