2012. április 28., szombat

Magyar Club Nintendo magazin

No azért az, hogy néha szidom a Stadlbauert, az nem azt jelenti, hogy a kezdetektől fogva ugyanez a mentalitás jellemzi őket, mint ami most. Régen tényleg mindent megtettek, amit csak megtehettek annak érdekében, hogy szerény hazánkban ismert név legyen a Nintendo, és meg is lett az eredménye: A Super Nintendo tisztes hírnevet kapott nálunk, sokan ismerték, és akik megengedhették maguknak, azok rendelkeztek is egy példánnyal.

De hogy volt magyar Club Nintendo magazin, arról én sem tudtam akkoriban, csak jóval később értesültem róla, amikor elkezdtem folyamatosan venni a Garfield magazinokat, és ugye minden év végén volt egy előfizetői kártya, hogy fizess elő a kiadó lapjaira, és a listában szerepelt olyan, hogy Nintendo. El nem tudtam képzelni hogy nálunk is van ilyen. SOHA nem láttam ilyet újságosoknál. És mivel gondolom, a régi gárda már rég nem dolgozik ott, ezért nagyon nem is lehet utánajárni, hogy hol lehetett akkoriban hozzájutni egy-egy ilyen újsághoz, a mostani Stadlbauer kommunikációs képessége meg olyan, hogy hozzájuk képest műsorvezető lehetnék.

A 3DS Hungary-ből Spartacus nagyon retro rajongó, és van neki egy magyar Club Nintendo magazinja, amit bescannelt, és szeretné, ha ezek elterjedtté válnának, így megengedte, hogy én is közzé tegyem az 1994. januári számot:

Magyar Club Nintendo Magazin - 1994. január

Vegyétek, vigyétek, nagyszerű olvasmány! Elolvastam egy pár cikket, találtam egy pár kivetnivalót, de összességében azt mondhatom, hogy ha széles körben elterjedt volna, akkor méltán lett volna népszerű az újság.

Ezúton is szeretnénk közzé tenni egy felhívást, hogy akinek van régi magyar Club Nintendo magazinja, az scannelje be, és segítsen, hogy minél több számot közzé tudjunk tenni!

Nincsenek megjegyzések: