2011. május 17., kedd

ONE PIECE MEMORIAL BEST DVD tartalom

Nem tudom, hogy ki tervezte az album dobozát, (de itt most nem a dizájnra gondolok, hanem a méretre inkább) de üdvözlöm az édesanyját. Egyszerűen kivehetetlen. Amikor legelőször felbontottam, megpróbáltam kivenni, akkor nyögve nyelősen ment, úgy voltam vele, hogy csak be kell járatni, de másodjára... Négy ujjal kellett belenyúlnom úgy, hogy ne sértsem fel a dobozt, és hogy valahogy kijöjjön, de úgy beszorult, hogy komolyan mondom, könnyebben felemelek 50 kg-os súlyt, mint ahogy ki tudtam venni a tokot. Szerintem ezek után nem teszem vissza.

Most szeretnék írni a bónusz DVD tartalmáról, mert azért szépen megajándékoztak minket. Három track van rajta:

  1. Non Credig OP & ED (All 31 songs) (ノンクレジット・OP&ED (全31曲))
  2. Chapter 4: Luffy no Kako! Akagami no Shankusu Toujou! (第4話「ルフィの過去!赤髪のシャンクス登場」) (アニメ本篇より)
  3. Promotion Eizou - Impel Down-hen made (プロモーション映像 (インペルダウン篇まで))

A három track összesen 102 percet tesz ki, úgyhogy azt gondolom, hogy mi rajongók elégedettek lehetünk. :) De lássuk kicsit részletesebben:

  1. Creditless openingek és endingek, mindegyik, ami a lemez megjelenéséig elhangzott, és láthattunk. Jó érzés volt egyszerre látni mindet, és érdekes volt látni, ahogy rajzstílusban egyre jobban fejlődött az anime, egyre szebb lett. És némely zene eléggé különbözik a teljes verziótól. Láttam már ilyet, de megmondom őszintén, nem sok értelmét látom, hogy miért van ez, de semmit nem ront az opening vagy ending videó értékén, sőt esetenként még javíthat is. Nagyon jó volt. (kb. 45 perc)
  2. A One Piece 4. részét rátették a lemezre. Azért azt, mert abban volt Luffy gyermekkoráról, múltjáról egy átfogó történet, és hogy lássuk honnan indult. Jó ötlet volt. (kb. 24 perc)
  3. Ez igazából egy hosszú videoklipnek tekinthető. Ez a lényege, hogy évadonként ki van emelve egy-egy emlékezetes jelenet. Az első évad a leghosszabb, a többi valamivel rövidebb. Összesen 14 évadra osztották 1999-2010 történéseit, tényleg eléggé tartalmas anime, nagyon sok történet volt, nagyon sok jelenet újdonságként hatott, mivel ugye nem láttam sokáig az animét, de arra azért kíváncsi lennék, hogy mennyi filler van benne. Mert ennyiből azt tudom mondani, hogy az egyik legkalandosabb, legfordulatosabb anime, amit még 500 részt után sem lehet megunni. (kb. 35 perc)

Tehát nagyon megéri, és elégedett vagyok a tartalommal. Méltóképp ünnepelték meg az anime 10 éves évfordulóját.

Nincsenek megjegyzések: