2010. szeptember 16., csütörtök

A közeljövő

Annyira nem történik manapság semmi. És mivel nincs UPC-s net (most is mobilnetről nyomom) nagyon játszani sem tudok online. És hát Mario Kart Wii és Super Smash Bros. Brawl egyedül 2 év után annyira már nem élvezetes, de egy hackermentes online buli fel tudja dobni a játék élményét. Mondjuk most erre a Wii Partyra befizetnék, szerintem ez ígéretes cím lesz.

Meg nagyon nem is vagyok azon, hogy történjen valami, mert állandóan a MondoConon jár az eszem. Lehet, hogy sorsfordító nap lesz október 2-a (vagy 3-a). Hogy pozitív, vagy negatív irányba mennek át a dolgok, azt nem tudom, de most nagyon abba éltetem magam, hogy minden jó irányba fog változni. Mert ahogy végiggondoltam a dolgokat, és ha esélyt kéne latolgatni, akkor a jó-rossz aránya 55-45%. De minden akkor fog kiderülni. De mindenképp jelezni fogom majd itt is, hogy mi történt. ^^

Suara kezdi már lassan Okui Masami helyét átvenni. Ez így lehet, hogy túlzás, de annyit hallgatom a dalait, hogy már azon filózok, hogy vegyem meg az összes albumát és kislemezét. Most egy picit erősödött a forint, de ettől még nem szabadítom be magam a CDJapan oldalra, de már gondoltam arra is, hogy ha ennyire megszerettem őt, akkor lehet, hogy bevállalok még munkát, hogy meg tudjam venni a CD-it. Bár, ha a jövőmre gondolok, akkor másra is kéne, mert pl. nem tudom, hogy Mystrának hogy alakulnak a dolgai, de említette nekem régebben, hogy lehet, hogy lesz saját lakása, csak ő sem tudja, hogy mikor... És akkor arra is kéne pénz, hogy ha elköltözök, tudjak hova menni. De ennek kimenetele még függeni fog a közeljövőbeni történésekről.

Ha isten adja, oda jutok, hogy beszerezhetem a Suara CD-ket, akkor a következőképp rendelném meg őket:

  • Amane Uta mini-album 1. kiadás - Hikari no Kisetsu kislemez
  • Amane Uta mini-album 2. kiadás - adamant faith kislemez
  • Taiyou to Tsuki album
  • Kizuna album
  • Suara LIVE 2010 Uta Hajime koncertalbum
  • Ichibanboshi kislemez - BLUE / Tsubomi -blue dreams- kislemez - Wasurenaide kislemez
  • Mai Ochiru Yuki no You ni kislemez - Free and Dream kislemez

A sorrend nem biztos, hogy ez lenne, de valahogy így képzeltem el. A Musouka kislemez a CDJapannél régóta "Out of Print", tehát elfogyott az összes, és a kiadó sem gyárt már belőle többet, azt nem tudom, honnan fogom tudni megszerezni. Meg ez csak egy elképzelés, most jelen pillanatban a MondoConon jár az eszem.

Jelenleg dal, amit sokat hallgatok, az Suara: Tenshi ga Miru Yume. Valami hihetetlen gyorsan tudtam társítani az "életerőre kapott ember" érzését, aki megtalálta az útját, ahol boldog lehet. És a hangulat, amit Suara éneke áraszt, az valami hihetetlen! Sokat gondolkodtam az énekesnőn, hogy milyen lehetett az élete, mert biztos, hogy nem véletlen van ilyen sok balladája, meg énekel néha úgy, hogy sokszor a hallgató szíve is megszakad, nemcsak az övé. Szerintem történt valami nagy tragédia az életében, azért tud ennyire szépen balladákat, szomorú dalokat énekelni. Azt már nem lehet arra fogni, hogy milyen képzett énekes valaki. Ha valaki nem él meg bizonyos érzéseket, akkor nem tud arról hitelesen énekelni. De hogy a Kizuna albumot a Tenshi ga Miru Yume dallal zárja, az nagyon sok jót sejtet. De továbbra is rendületlenül várom az új dalát. Majd figyelemmel követem a hivatalos weboldalát, hátha végre bejelentenek még idénre valami újdonságot.

Nincsenek megjegyzések: