2022. szeptember 1., csütörtök

Olcsó boltok Hollandiában

Egészen meg vagyok lepve, hogy amíg tavaly Bredában egyetlen egy olyan helyet sem találtam, ahol olcsón bevásárolhatnék, Edében hármat is. És tényleg egyik olcsóbb, mint a másik. Röviden bemutatnám őket.

Prijsmepper Outlet

Ebben az üzletben kifejezetten a Kruidvat termékeit lehet 25-50, de akár 75%-os kedvezménnyel megvenni. Sok sajátmárkás Kruidvat terméket is láttam, jóárasítva, de különböző drogériai termékek vannak olcsón. Erre rájön az egyéb termékek szintén jó áron. Hatalmas üzlet, tényleg széles választékkal. Gyakran fogok ide járni.

Action

Egyértelmű győztes! Itt nemcsak hogy sokféle termék van nagyon jó áron, hanem márkás termékeket is lehet olcsón találni. Grundig, Philips... amikre így hirtelen emlékszem. De hogy milyen olcsón lehet itt vásárolni, jól jelzi, hogy itt vettem a telefontartót biciklire, ami egy bicikliboltban kb. €10-15, az Action-ben €2.99-ért volt. Sok egyéb termék is, élelmiszerek is mind jóárasítva vannak. Ráadásul a három bolt közül ez az egy van Wageningenben is, úgyhogy a személyemben új törzsvevőt üdvözölhetnek.

Big Bazaar

Ebbe az üzletbe ma nem mentem be, tegnap voltam, így ennek a kínálatára annyira nem emlékszem, de annyi megmaradt, hogy itt is sok minden volt olcsóbban, mint szokott lenni. Ha Edében járok, benézek ismét.

Komolyan meglepett, mert itt tényleg olcsón be lehet vásárolni. Azt hozzáteszem, hogy az, hogy tavaly egy ilyen üzletet sem láttam Bredában, az persze nem azt jelenti, hogy nincs egy sem. Csak én nem találkoztam velük. De nagyon örülök nekik.

Egyébként kétszer bicikliztem át Edébe, 12 km út kb. 40 perc. Tegnap jó volt, ma egy kicsit nehezebb volt, mert nagyobb szél fújt délelőtt. Meg mindig nehéz emelkedőn menni. Illetve az okoz még problémát, hogy ugyan hiába látom a telefonon, hogy merre kéne menni, néha eltévedek, mert átmegyek a másik oldalra, ahol bicikliutat sejtek, aztán mehetek például a gyalogosúton, de arra is volt példa, hogy az úton, autók közé keveredtem. Ezeket leszámítva meg nagyon jó biciklizni, mert végig, az autópályán is bicikliút van, így gond nélkül át lehet jutni a szomszéd településekre. És az utak nagyon jó minőségűek. Úgyhogy újabb ok arra, hogy elégedett legyek mindennel.

Nincsenek megjegyzések: