2012. szeptember 22., szombat

Ismét Békéscsabán

Most huzamosabb ideig jöttem haza Békéscsabára, ugyanis az az ONYF-es adatrögzítős munka, amit a nyáron csináltam, az augusztus 31-én véget ért, és most folytatódik, de csak vidéken. Utánajártam, hogy van Békéscsabán is, ezért úgy döntöttem, hogy arra a pár hétre hazajövök, amíg Pesten nem folytatódik. Remélhetőleg igaz, hogy október közepén már Pesten is folytatódik, ugyanis október 12-én végleg vissza szeretnék menni.

De más miatt is hazajöttem, ugyanis most októberben fogom megcsinálni a Banki szakügyintéző záróvizsgát, amit nagyon szeretnék, ha sikerülne, mert akkor nagyobb mozgásterem lenne álláskeresés terén. Eleinte nem volt könnyű munkát keresni, de most már nagyjából rájöttem, hol és hogy kell jót keresni. Több hirdetőoldalon is van álláshirdetés, de csak olyan helyen érdemes keresni, ahol a cég is bemutatkozik, mert annak vélhetőleg nincs titkolnivalója. A héten beleestem egy ilyenbe. Nagyjából ennyi volt írva, hogy irodai munka azonnali kezdéssel, és egy kis "leírás", hogy mi lenne a munka. Jónak hangzott, el is küldtem az önéletrajzot. Visszajeleztek, hogy várnak állásmegbeszélésre. Annak rendje módja szerint elmentem, de már ott meglepett, hogy mindenki ki volt öltözve. Ezt nem írták, én épp csak annyira voltam, hogy azért kinézzek valahogy, de nem voltam öltönyben. Ez akkor nem zavart senkit, de amikor volt a megbeszélés, csak értékesítői munkáról beszélt. Igazából ez egy olyan cég volt, melynek termékei igencsak drágák, egy része zsebre megy. Semmilyen irodai munkáról nem volt szó. És amikor a végére értünk, akkor beszéltek az oktatásról, melyre kiöltözve kellett menni. Egyébként sem tetszett, de ekkor döntöttem el, hogy ez nem nekem való. Most akik személyesen ismernek: képzeljetek el engem, hogy nap, mint nap öltönyben, ahogy méregdrága termékekkel házalok. Persze, hatalmas pénzt lehet keresni ezzel, de hogy eladjam a lelkemet, na azt nem...

Egyébként október 5-én haza fogok menni Pestre elintézni 1-2 dolgot, valamint 6-án 3DS Hungary találkozó lesz a WestEnd kajáldájában, arra el akarok menni, találkozni a többiekkel.

Gyertek el ti is!

És végül: Friss JAM Project megjelenések:

  • 2012. november 14.: JAM Project: BEST COLLECTION IX (még nincs alcíme)
  • 2012. december 5.: Wings of the legend (single)
  • 2012. december 26.: Super Robot Wars All Opening Complete Best Album

Nincsenek megjegyzések: