2012. szeptember 17., hétfő

Ajándékok Japánból

Nagyon szépen köszönöm Tukinak az ajándékokat! ^_^ Örültem nekik. Két Okui Masami kislemez (My Jolly Days, naked mind), Yuuto Suzuki: Garden of Eden Limited Edition kislemez. A Yuuto Suzuki kislemezzel megvan az első olyan japán kiadvány, mely nem került fel az Oricon chartra, amit nem is értek, hogy miért, mert nagyon jó dal mind a kettő, és baromi jó hangja van a srácnak. A Limited Edition egyébként más borítóval jelent meg, és járt mellé egy 40 oldalas képeskönyv. Nagyon poénos képeket csináltak róla. Egyébként a címadó dal felkerült az Okui Masami: Self Satisfaction II albumra, mivel ő a szövegíró. De még azelőtt leszedtem, mert Sleeplesslydia teljesen bele volt zúgva a dalba, és engem is kíváncsivá tett. És tényleg nagyon jó lett, azonnal eldöntöttem, hogy ez kell eredetiben. És most megvan. Kibontva így néz ki:

A betűtípus tetszik, de a fehér háttér kissé egyhangú, mint egy XX. század eleji írás, de a képek nagyon jók. A srác egyébként seiyuu, 18+-os videojátékok (tehát ahol lányokkal mindenféle dolgokat csinálni egy PC játék keretén belül) férfi karaktereinek adja a hangját, meg a Slayers REVOLUTION-ben is helyet kapott egy rész erejéig. Okui Masami adott neki egy esélyt, hogy ír neki dalokat, és próbálja ki magát énekesként. A minőségre nincs is panasz, de egy interjúban mondta, hogy legközelebb csak akkor lesz új kislemez, ha majd híresebb lesz. Egyébként a kislemez 5. dala "Message from Yuto Suzuki", ahol megköszöni, hogy meghallgattuk a dalokat, és külön hálás azért, ha menőnek is tartottuk, és szeretettel vár mindenkit az élő koncertjére. Aranyos dolog ilyet is kislemezre tenni.

A Super Mario Galaxy 2-ket pedig extraként kaptam, egy rágó van benne, meg két kép:

Nagyon szépen köszönöm Tukinak az ajándékokat! ^_^ Egyébként is jó napom van, mert behívtak holnapra állásinterjúra, de ez feltette az i-re a pontot.

Végül a megújított Okui Masami kislemezgyűjtemény:

Nincsenek megjegyzések: