2012. szeptember 1., szombat

Elromlott laptop

Nemrég elromlott a laptopom. Nem kap áramot, hiába van áramforrásban. Nem kapcsol be akkor sem, ha benne van az akkumulátor, akkor sem, ha nincs.
Volt előjele annak, hogy baj lesz, néhány hónapja, amikor kihúztam az áramforrásból, és amikor már nem maradt az akksiban, akkor egyszer csak elsötétült a monitor, és sehogy sem tudtam visszakapcsolni, csak úgy, ha kiveszem az akksit, és újra bekapcsolom. Nem mindig fordult ez elő, de akkor nagyon idegesített. Akkor húztam ki elsősorban, amikor ágyhoz vittem, és lehet, hogy betett neki az is, hogy puha felületen volt, de ma árammal vittem ágyhoz, pont azért, hogy elkerüljem, hogy elsötétüljön a kijelző, de most ezzel együtt történt meg a baj. Ami úgy tűnik, hogy végleges. Akármit csináltam, semmire nem reagált. Beviszem hétfőn a Váci úti laptop bolt szervizébe, remélem, hogy: 1. Meg lehet csinálni. 2. Nem lesz drága a javítása.
Nem is az internetfüggőségem kiélésének hiánya a rossz, hiszen 3DS-en, és Wiin is lehet netezni, még ha csökkentett módban is, hanem nagyon sok zene van gépen, ezek fognak hiányozni, amiket nem tudok máshol hallgatni. Egyébként a Wii már nem nagyon alkalmas netezésre, mert az Opera böngészőjét rég nem frissítették, és az újabb weblapokat problémásan jeleníti meg. Viszont a 3DS böngészője nagyon jó. Most is ezzel írok. Kicsit lassabban megy, de jó használni a 3DS érintőképernyős billentyűzetét.
Még megpróbálok kezdeni a géppel, hátha jó lesz.

Nincsenek megjegyzések: