2012. szeptember 3., hétfő

Csak egy új adapter kellett

Bevittem a Laptopot a szervizbe, és csak annyit csináltak ott, hogy egy másik adapterhez csatlakoztatta, és attól beindult. Egész jó, hogy csak ennyi kellett, bár nem tudom, hogy ebben a formában meddig fogja bírni. Megnézte az adapteremet, és van benne áram, ha csatlakoztatjuk a forráshoz. Én ezzel nem látom megoldottnak a problémát, de amíg bírja így, addig nem viszem vissza a szervizbe.

Egyébként egyáltalán nem volt vészes gép nélkül élni, kicsit olyan érzésem volt, mintha ilyen 8-10 évet visszamentem volna az időben, amikor még csak alkalmakkor kapcsoltam be a gépet, és nem volt rajta még net. Csak manapság már ugye teljesen a mindennapjaink részévé vált az internet, de azt gondolom, hogy ha élőben gyakoribbak lennének az emberi kapcsolatok, akkor hasonlóan keveset használnám a netet, mint amennyire keveset használtam tegnap.

Még egy apró újítás az oldalon: Mivel már annyi hónap, és annyi kategória van, ezért lenyíló listát csináltam neki, így az oldalsáv nem megy le egészen a végtelenségig.

Nincsenek megjegyzések: