2024. május 31., péntek

Verseny a Mario Kart 8 Deluxe extra pályáin

Jót tett, hogy megvettem a Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pass-t dobozos formában. Többet játszok a játékkal. Most az angol profilomon csinálom meg az extra bajnokságokat a tudásom szerint legjobban. Persze az ultimate az lenne, ha még a 200cc-n is meglenne mindenhol a 3 csillagos minősítés, de ennyire nem vagyok jó. Első fokozatként a következő célokat határoztam meg:

  • 50cc - Három csillag
  • 100cc - Három csillag
  • 150cc - Mindenhol aranyserleg, legalább egy csillag
  • Mirror - Mindenhol aranyserleg, legalább egy csillag
  • 200cc - Mindenhol legalább bronzserleg

Jelenleg az 50cc-t csinálom, az sima ügy. Fél körrel lehagyom a második helyezettet, néha lekörözöm az utolsó helyezettet. A 100cc-vel sem lesz gond, 150cc-től jönnek az igazi kihívások. Izgatottan várom.

Motivál, hogy megvannak az extrák. Még mindig jobb birtokolni valamit, mint előfizetési díj fejében bérelni. Egyszer úgyis lekapcsolják a Nintendo Switch Online-t, jó lesz majd akkor végleg magaménak tudni az extra pályákat. Egyébként ötletesen újították fel a régi pályákat, nem egyszer képzelem el, hogy milyen jó lenne egy Mario Kart Ultimate, ahol az összes eddigi pálya jelen lenne felújított változatban. Talán az összes karaktert nem kell kérnem, mert az már megvan.

Vegyétek meg ti is a Game Parktól, kedvezményesen több, mint megéri. Az alábbiakat tartalmazza.

Nincsenek megjegyzések: