2024. május 28., kedd

Haikyuu!! mozijegy lefoglalva

Én már nem a napokat, hanem az órákat számolom vissza a csütörtöki Haikyuu!!: Gomisuteba no Kessen movie kezdéséig. És hogy a lehető legfullextrásabb minőséget biztosítsam be magamnak, elmegyek Pestre és a WestEnd-ben nézem meg a filmet. Le is foglaltam egy jegyet magamnak. Nagyon várom, ide látom, hogy megható lesz a találkozás!

Nem hittem volna, hogy az anime eljut Magyarországra is, annak fényében, hogy a Crunchyrollon nem nézhető a sorozat Magyarországon. Azt gondoltam, hogy ez a tilalom a filmekre is vonatkozik. De örömmel veszem tudomásul, ha ilyesmiben tévedek. ^^ Vegyetek ti is jegyet a filmhez, és tegyük együtt kasszasikerré Magyarországon a Haikyuu!!-t! Egyrészt bebiztosíthatjuk a második filmet, másrészt több anime jön Magyarországra. Örülök a Blue Lock filmnek is, meg is fogom nézni, de azt már nem "fullextrásan".

Mozgalmas lesz a csütörtöki nap, többfele is megyek. Lassan nyilvánosan lesz hirdetve az a NintenCon, amit a Regamex segítségével szervezek. Ez lesz az első nagyobb kaliberű rendezvény tőlem. A történet röviden annyi, hogy még a tavaszi találkozón vetette fel Gabrol, hogy lehetne egy nagyobb Nintendo találkozót is tartani. Áprilisban csak hatan voltunk, de nagyon jól sikerült. Beszéltük is a végén, hogy hiányoznak a nagyobb találkozók, összejövetelek. Hát akkor csináljuk nagyban! Erre rájön az, hogy a Regamex is felajánlotta (ettől függetlenül) a segítségét, hozzuk hát össze a kettőt. Lesz verseny is, a nyereményeket a Game Park (is) szolgáltatja. A baráti körben is megvan a kezdeti lelkesedés, ha ez kitart hosszabb távon is, lesznek látogatók, akkor negyedéves rendszerességgel lesz ilyen találkozó. Elvileg a héten kész lesz minden, hogy elkezdhessük szélesebb körben is hirdetni. Nagyon várom, mindent meg fogok tenni a sikerért.

Nincsenek megjegyzések: