2017. augusztus 4., péntek

Csütörtöki Mario Kart verseny vegyes érzelmekkel

Kedden volt egy kisebb eszmecsere a verseny után, mert mondtam, hogy nekem nem jött be a 200cc-s frantic tárgyrendszeres verseny, és akkor Subi vetette fel, hogy mivel a csütörtöki nap egyedüli üres nap, akkor legyen aznap egy tárgyak nélküli verseny, akkor már valódi versenyszellemmel, komoly játékkal. Egyből megtetszett az ötlet, egyedül az nem lelkesített, amikor MagicT javasolta, hogy legalább gombák legyenek, hogy aki ismeri a rövidítéseket, az legalább azokat le tudja vágni. De nem akartam csak azért elutasítani, mert nekem nem tetszik, ne múljon ezen a bajnokság népszerűsége, ezért szavazásra bocsájtottam a kérdést. A gombás verseny nyert. Akkor így állítottam be, és a néven tanakodva a "csütörtöki csörte" név nyerte el a nép tetszését, így 150cc-s gombás versenyt hoztam létre az előbb említett névvel. Tarolni itt sem taroltam, ennek ellenére sokkal jobban élveztem ezt a versenyt, mint a keddit. Ilyen eredmény született.

7-en voltunk végig, úgyhogy lényegében utolsó lettem, de tényleg azt tudom mondani, hogy nekem bejött ez a verseny. A keddihez képest biztos, mert az nekem már túl komolytalan volt. Egyrészről a tudásom sincs meg hozzá, mert keveset játszottam 200cc-n, másrészt meg a frantic tárgyrendszer, tényleg azt ad mindenkinek, amit épp kisorsol, függetlenül attól, hogy ki hányadik lett. A tegnapi versenyen meg csak gomba volt, amit a rövidítéseknél lehet használni, illetve füves, homokos, egyéb pályán kívüli részeknél lehet használni, és mivel sokkal jobban számított a tudás, ezért valamivel komolyabb is volt az egész verseny. Csakhogy ez nem jött be a játékosok nagyrészének. Valaki ki is írta nyíltan, hogy ez nem az ő versenye, ebből kiszáll, valaki meg szarkasztikus megjegyzéssel jelezte, hogy ő nem így képzel el egy bajnokságot. Igazából én is "lukewarm"-nak éreztem az egészet, nem volt meg az a fajta szerencsefaktor, ami a pénteki és a vasárnapi versenyen megvan, hogy tárgyakkal lehet trükközni, és valahogy én is a középmezőnybe kerülök. És gondolom, hogy a többiek is pont ezt hiányolták, tehát, hogy nem lehet tárgyakkal extrán trükközni. Ezáltal részemről is kimaradt az a fajta izgalom, hogy na, meglesz a 6. hely, vagy az 5. hely? Nem előz be senki a végére? Itt biztos volt minden.

Fel is vetettem a többieknek, hogy akkor töröljem ezt a bajnokságot, de aztán abba maradtunk, hogy maradjon meg, legyen ez a kezdők versenye. Valószínűleg az lesz, mert pont a magas pontszámúaknak nem tetszett a dolog, és végülis miért is ne? Legalább lesz egy nap a héten, amikor lesz esélyem egy jó eredményre. Aztán meglátjuk, jövő csütörtökön ki fog beszállni, nekik hogy tetszik a játék, és milyen eredmény fog születni. Annak fényében majd változtatunk dolgokon, ha kell.

Nincsenek megjegyzések: