2021. január 30., szombat

Haikyuu!! TO THE TOP Original Soundtrack

Vártam már az Haikyuu!! TOP THE TOP OST albumról a bejelentést, ez tegnap meg is történt. Március 17-én jelenik meg az album.

Igazából ez egy duplalemezes album, amit mindenképp üdvösnek tartok. Már az elejétől így kellett volna, az első két évad OST-je is két-két CD-n jelent meg, de két-két külön albumon, így ezeket nagyon drága megvenni. De egy duplalemezes album csak kicsivel drágább, mint az egylemezes. Persze, tudom én, hogy pénz kérdése két külön albumon kiadni a két CD-t, de mégis. Jobb így, a Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru OST még az, ami dupla CD-s albumon jelent meg (ugyanattól a kiadótól és ugyanúgy Production I.G-s anime), és végre a Haikyuu!! 4. évada is így jelenik meg. Remélem, hogy a későbbi évadok CD-i is így jelennek meg.

Gondolkodok azon, hogy megvegyem, mert amit kihallottam új zenét a negyedik évadból, az kifejezetten tetszik. De felmerült bennem a kérdés, hogy két különböző borítóval jelenik meg az album? Ha igen, szó nincs arról, hogy mind a kettőt megvenném. Kettejük közül Atsumu Miyát kedvelem jobban, így a bal oldalit választanám. Nagyon érdekes, hogy úgy kedvelem őt jobban, hogy egyébként hasonlít a személyisége Oikawa Tooru-re, akit még mindig rettenetesen gyűlölök. Úgy vagyok Atsumu Miyával, hogy vele akart a mangaka bocsánatot kérni Oikawa Tooru személyéért. Most újra nézem az egész Haikyuu!!-t a legelejétől a negyedik évad utolsó részéig, és a mai napig nagy gonoszságot látok Oikawában. Nem bírom még a tekintetét sem. Atsumu Miya meg ugyanúgy képes arra, hogy gyerekesen viselkedjen, mint Oikawa, de nála ezt jó értelemben érzékelem. Nála azt látom, hogy nem kell azt a "rosszcsont" mivoltát komolyan venni, az csak a személyiségének része. Egyébként olyan jellegű gonoszságot nem látok benne, hogy Oikawában.

Nagyon kíváncsi leszek az albumra, várom a megjelenését.

Nincsenek megjegyzések: