2014. január 19., vasárnap

Família Kft. pack II.

Íme a második adagnyi Família Kft. "csomag", újabb 8 rész:

315. rész: Védelem bére
Adásba ment: 1997. november 22.
Egyik este két gengszter tér be a kávézóba, akik igencsak megijesztik a nagypapát. Nem hallgatja meg őt senki, mert a nők Kriszta újszülött kislányával vannak elfoglalva, a többieknek pedig elegük van, hogy mindent helyettük kell megcsinálni. Egyesül Kardos úr lesz, aki figyel a nagypapára. Csibivel és barátjával Baluval egy okos ötlettel elkapják a gengsztereket.

316. rész: Tejberizs
Adásba ment: 1997. november 29.
Alaposan felbolygatja a Szép család életét egy telefonhívás, egy fiatal nő Kari néven keresi Szép urat. Szépné nem tud megnyugodni, végül Kövér úr elhitetni Szépnével, hogy a lány valójában Alföldi urat kereste fel. Ezt akarja mindenáron kinyomozni? De hogy ki ez a lány valójában, és mik a szándékai, kiderül az epizód során.

317. rész: Örökség
Adásba ment: 1997. december 6.
Csibi úr pár napos telelést ajánl fel a Szép családnak. Kisebb vonakodás után elfogadják a váratlanul jött ajánlatot. Csibi úr és Mónika vigyáznak addig a házra. Megérkezik Amerikából a távoli rokonuk, Éliás bácsi, aki dúsgazdag, és Csibiék az egyetlen rokona, így minden örökség rá fog szállni. Ám hamar kiderül, hogy ki is Éliás bácsi valójában.

318. rész: Szerenád, romantika
Adásba ment: 1997. december 13.
Vili új szerelmét szeretné virággal meglepni, ezért felkeresi Szép urat, hogy melyik virágot illik adni egy nőnek. Emellett Rózsika néni és Pici pár napra Szépékhez költöznek, mert náluk festés van. Másnap reggel Rózsika néni régi levelei között kutatva megtalálja azt a kottát, amit régóta keresett, egy régi szerelme írt neki egy dalt. Ennek örömére bekereteztetni azt, és befesti a haját. Szépné tanácsára Vili szerenádot adna szerelmének, de nem tudja, hogy mit énekeljen neki, Jojó javasolja, hogy énekelje el a Rózsika néninek írt dalt. Sikere lesz, viszont a kottából másolatot kell készíteni. Mindezt hogy fogadja Rózsika néni? Kiderül a végére.

319. rész: Mennyből egy angyal
Adásba ment: 1997. december 20.
Mindenki lelkesen készül az ünnepekre, egyedül Szépné lehangolt. Hamar kiderül, hogy miért, és az ikrek lelkesedése is hamar alábbfagy, amikor az osztálya bejelenti, hogy nem hajlandóak összehozni a karácsonyi színdarabot. Hajnalkáéknak meg pont egy karácsonyi műsorra lenne szükségük az árva gyerekeknek. Így színdarab lesz, és a végére egy angyal is szerepet kap.

321. rész: Pici a sztár
Adásba ment: 1998. január 3.
Pici rádióriporter lesz, azóta vele és Rózsika nénivel csak erről lehet beszélni. Így persze megismerjük a ismertség árnyoldalait, barátságok szakadnak meg. Pici hatalmas lelkesedése is megtörik, amikor az egyik rádióműsorára nincs semmi ötlete. Persze a végére minden megoldódik.

322. rész: A beképzelt beteg
Adásba ment: 1998. január 10.
Ádámot folyamatosan zaklatja egy betege, akinek valójában semmi baja nincs. Csupán szerelmes egy nőbe, akinek ki akarja vívni a sajnálatát. Nem adja fel, és a Szép család számára hamar kiderül, hogy mi a valódi szándéka. Ismét Jojó agyából pattan ki az ötlet, hogy ha neki zárójelentés kell, akkor kapja is meg. Meg is lesz az eredménye.

323. rész: Cseregyerek visszajár
Adásba ment: 1998. január 17.
Az ikrek Pink Floyd koncertre mennek Leeds-be, Szépné nagyon ideges miattuk. Mindezek mellett egy telefon is felzaklatja. 18 év után most derül ki, hogy lehet, hogy lehet, hogy az ikergyerekeit összecserélték egy másik asszony ikergyerekeivel. Találkoznak, szinte már elcserélnék az ikreket, amikor Kriszta utánajár a dolgoknak.

Sajnos hiányzik a 320. rész, és egy jópár hiányzik még, de azokat mind felteszem, amik megvannak. Mivel DVD felvevővel tudom bedigitalizálni, ezért újraírható DVD-t fogok venni, előbb a nyers videókat arra kell kiírni, aztán aviba konvertálni úgy, hogy jó minőségű legyen, de ne legyen túl nagy méretű. Hamarosan jövök a következő részekkel.

Nincsenek megjegyzések: