2009. március 28., szombat

Újabb régebbi konzolos újságok.

Sokat gondolkodtam azon, hogy ma reggel megvegyek-e megint egy régebbi újságcsomagot, mint ahogy nemrég megvettem 2 régebbi Play Zone magazin számot egybecsomagolva olcsóbban, és végülis mellette döntöttem. 3 db DVD kiadványos Game Master magazin volt egybecsomagolva 1796 forintért. A 2006/1, 2, 3 számok. Ez lett a Play Zone magazinból. Így végignézegetve, tetszik. Jó kis újság. A kicsit meg akár szó szerint lehet venni, mert eredeti formáját nem sokáig őrizte meg, állítólag még 2006-ban összeesett, és színes újságból lett egy színtelen, egyszerű, kisebb méretű, már csak tippeket, és végigjátszásokat írnak. Kár érte, mert tényleg jó volt. Nagy hangsúlyt fektettek a dizájnra, hogy a lap minél igényesebben nézzen ki, és beleolvasva az írásokba, elismerést érdemelnek. Nagyon jókat írtak. Ha lehet még így kapni régebbi számokat később, szerintem lecsapok rájuk. És megvettem az újság jelenlegi 2009/1 számát is. Így komolyabb külsőségek nélkül is jól néz ki az újság, részletes végigjátszások vannak benne. Szerintem megéri a 396 forintot. Ja, és a régebbi újságkiadványok DVD-s kiadásúak. Még nem néztem bele a DVD-be, de majd kíváncsi leszek rá.

Na lehet, hogy azt mondtam, hogy azért túlzásnak tartom Krisi szobáját, amennyi Nintendós cuccok vannak benne, de az nem azt jelenti, hogy nem fogadnék el olyat! :O Ezért úgy döntöttem ma reggel a Forma 1 nézése közben, hogy leporolom a Nintendós plakátjaimat, és kirakom a másik szobám falára. Amiknek már nem jutott hely. Ezeket a nagyméretű plakátokat nem valami leányálom kiragasztani, mert mindig leesik. Még gyurmaragasztóval is. Úgyhogy egy időben feladtam a küzdelmet velük, és eltettem őket a szekrénybe. De ma reggel elővettem, és kiraktam, remélem, hogy kint maradnak. Ezeket a plakátokat a Game Parkból lehet szerezni. Vannak olyanok, amik direkt módon ki vannak téve, hogy szabadon elvihető. Néha szoktam vadászni őket, amikor arra járok. A WarioLand 4 plakát már nagyon leharcolt állapotban van, úgy találtam meg, na mondom, azért hazaviszem. De a többi jól néz ki. Készítettem róluk képeket:

Jórészüket még most is lehet kapni a Game Parkban. A nagyobbakat inkább a 17. kerületiben érdemes keresni, de a kisebbeket a Keleti Pályaudvar mellett a mai napig meg lehet találni. Ezeket nagyrészt 2006-2007-ben szereztem.

Ja, és még egy jó hír: Most már biztos, hogy DSiWare-ről letölthetőek lesznek a GB, GBC, GBA játékok. Ez a hét, komolyan, a jó hírek hete. Először volt az új Zelda, majd, hogy közvetlen érhetjük el az SD kártyás játékainkat Wiin, harmadjára meg, hogy kapunk Majora's Masket Virtual Console-ra, most meg ez. Jó hetünk van most.

Nincsenek megjegyzések: