2017. szeptember 2., szombat

Rövidített Mario Kart verseny

Tegnap részt vettem a Mario Kart 8 FriDaisy bajnokságán, de csak az utolsó fél órára sikerült becsatlakozni, mert folyamatosan ledobott a Wii U szervere. Öregszik már a Wii U, öregszik. :( Fél 9-ig próbálkoztam, aztán feladtam. Megnéztem Gundel Takács Gábor régi-új vetélkedőjét, az Áll az alkut (Ami egyébként borzalom, csak Gundel személye miatt nézhető. Az a sok műérzelem...), aztán fél 10 körül írta Subi, hogy őt is ledobta a szerver. Na látom, nem én vagyok az egyedüli, aki így járt. De aztán bíztatott, hogy most van üres hely, menjek fel. No rendben van. Azért is mentem fel, hogy felmérjem, hogy a hibáimat tudva, és azokon javítva tudok-e jobb helyet elérni. Az eredmény ez lett.

Gyorsan emlékeztetnék mindenkit, hogy ez az utolsó fél órára szóló eredmény. És látható, hogy miért nem fértem fel. Szeritnem volt fluktuáció a verseny alatt rendesen. Nekem meg ez a 32 pont azt mutatja, hogy lehet ezt jobban is játszani. Csak egyszer voltam utolsó, de akkor tényleg "összejött" minden, amúgy mindig a középmezőnyben voltam, sőt, a Bowser's Castle pályán még a 3. helyre is futotta! Úgyhogy határozottan az jön le, hogy ha tudom tartani ezt a játékot 2 órán át, akkor jóval 100 pont fölé is mehetek. A 32-t is ha beszorozzuk 4-gyel, az 128, tehát van út felfelé. Ezért is megérte felmenni, hogy ezt kiderítsem. Csak ehhez az kell, hogy legyen legalább egyszer stabil a szerver 2 órán át, és hogy egyenletesen tudjak jól játszani azidő alatt.

Viszont kérdéses, hogy mikor lesz erre lehetőség, mert holnap költözök fel Pestre, és nem lesz ott TV, ráadásul internet is csak a jövő héttől várható. Igazából úgy felvihetem a Wii U-t, hogy csak a GamePad-en játszok TV nélkül, illetve még azt gondoltam ki, hogy ha nem lesz lehetőségem TV-t venni (mert az itteni 32"-os, az azért elég nagy...) akkor a monitort viszem fel (az asztali PC-t egyébként is magammal akarom majd vinni), és arra kötöm a Wii U-t. Csak annyi, hogy fog kelleni venni egy DVI-HDMI átalakító, mert csak DVI csatlakozása van. Ennek annyi a hátránya, hogy a monitoromnak nincs hangszórója, így minden hang a GamePad-ből jönne. De ez legyen a legnagyobb gond, a játékot tehát jó eséllyel meg tudom oldani, csak addig nem tudok menni, amíg nem lesz internet az új helyen, és nem viszem fel a Wii U-t.

Nincsenek megjegyzések: