2012. július 15., vasárnap

Mérges kutya

3 napja nem néztem meg a Nintendogs: Dalmatian & Friends játékot, van is eredménye: Amikor meglát a dalmata kutyám, mérgesen felém fut, és megugat, mintha csak ezt akarná mondani: "Hogy merészelsz 3 napig felénk se nézni? Itt hagytál minket étlen szomjan! Ha eddig sem voltunk fontosak, most már ezután se legyünk azok! Eredj innen, míg szépen vagyok!" Hiába simogatnám, nem engedi. Sőt, olyan szinten hadakozik ellene, hogy hanyatt is dől, csak úgy ugatja a kezemet. Hát jó, akkor folyamodjunk más módszerekhez: Jó étvágyat kiskutyáim! Persze etetés, és itatás után már minden más, ugye? Most már jófej vagyok. Érdekesnek tartom, hogy ezt így kitalálták a játékban, így még élethűbb.

És még valami: Tegnap új tesztet írtam, nem tudom, hogy ezt mennyire lehet látni, ha egy másik oldalra teszek ki egy posztot, de belinkelem ide is:

Mario Kart: Super Circuit teszt

Egyébként most a Duna Plázában vagyok. Találtam a Jpopsuki-n egy hatalmas Ichiro Mizuki gyűjtemény albumot. Végre megismerhetem az énekes dalainak egy jórészét. Ugyanis 2008-ban az énekesi karrierjének 40. évfordulója alkalmából megjelent egy 5 CD-s válogatásalbum Michi ~Road~ címmel, szerintem az összes anime dala rajta van. Kíváncsi vagyok rá. Csak hogy ne a mobilinternetet fogyasszam, ezért eljöttem ide.

Nincsenek megjegyzések: