2010. november 26., péntek

Napi egyveleg

Elmentem ma a MultiFormatba, de ahogy felkészültem rá, nem kaptam Wiimote-ot. Azt mondták, hogy most Nintendónak készleten, jövő pénteken menjek vissza. Egy alkalommal egy halasztás belefér, okvetlen megbocsájtható.

Bementem a WestEndben levő MediaMarktba, és a mai napig meg vagyok döbbenve azon, hogy sokan úgy játszanak az XBOX360-as Kinecttel, mintha tényleg a Microsoft találta volna fel a spanyol vi(g)aszt. Holott tudjuk, hogy a Nintendo találmánya ez alapból. De ha jobban belegondolunk, ez nem csoda. A fő probléma egyértelműen a Nintendo promóciójával van, hogy azért üzletekben nemigen promotálták a Nintendót. Csak annyi, hogy egy LCD TV-n kint van a Wii. És hogy nincs annyira kiemelve, hogy van Wii, így az embereket nem különösebben izgatja. Így azt kell mondjam, hogy a jelenlegi helyzet nem csoda, hogy így alakult.

Ezután elmentem a SakuraZakába, megvenni az Animekarácsony jegyet, és most itt van nálam. ^^ Ilyen rikító sárga színű lett most a karszalag, mint a sorkiemelőnek a színe. De 1000 forintot bőven megért szerintem. De el is gondolkodtam azon, hogy ez tényleg nagyon jó ár, és gondolom a Millenáris sem egy akármilyen hely, úgyhogy meglepett az alacsony ár. Csak az a kérdéses, hogy mennyire lesz nagy a rendezvény. Erre kíváncsi leszek.

Azt még elfelejtettem megírni, de még hétfőn voltam az egyik Alexandra könyváruházban, és tökre meglepett, hogy a MondoConos akció napi szinten elérhető, ugyanis minden MangaFanos kiadvány első 3 kötete le van árazva 50%-kal, ami az Árnybíró kivételével mindenhol 1000 forint kedvezményt jelent. :D Az Árnybíró ugye 1500 forint, ezért ott 750 forint kedvezmény járt, de ez remek lehetőség volt, hogy a második MondoConon elvesztett mangámat is pótoljam, az Árnybíró 2-t. Fűű, nagyon fel kell frissítenem az Árnybíró-emlékezetemet, mert valamikor 2-3 éve vettem meg az első kötetet. Arra emlékszem, hogy nagyon tetszett, de a történetre, már annyira nem. Viszont az Árnybíró kapcsán lesz a MangaFannak egy szerintem nagyon jó húzása. Mivel ugye megjelent mind a 17 kötet magyarul, ezért az Animekarácsonyon debütálni fog a díszdobozos Árnybíró-gyűjtemény. Nem is gondoltam volna, hogy mangában is van díszdobozos kiadvány, viszont, amit nagyon jónak tartok, hogy magát a díszdobozt külön is meg lehet venni! Legalábbis az Animelandben ezt mondták. Ha ez így tényleg meg fog valósulni, és ha lehet majd kapni az Animekarácsonyon, akkor szerintem beruházok rá. Még erről nem találtam infót, de nagyon kíváncsi leszek rá. És ugye a jegy 100%-ban levásárolható. Arra gondoltam, hogy ha ez nem csak MangaFanos mangákra vonatkozik, akkor én más kiadótól fogok venni, ami egyébként eredeti áron van. Én különben javaslom, hogy inkább boltba menjünk el megvenni, így elkerülhetjük a sorban állást, és elég lesz csak 11-re odaérni (akkor kezdődik).

Nincsenek megjegyzések: