2010. november 14., vasárnap

Amikor hatot üt az óra...

...Hírek és időjárás Wii módra!

Ez az új szokásom, este 18 órakor bekapcsolom a Wiit, és azon nézem meg a híreket, és nézek szét a Földön, hogy hol hány fok van. Ha már nincs kábel TV, akkor legalább itt értesüljek az eseményekről. ^^' De különben továbbra sincs igényem a kábel TV-re, max. az Animaxet, meg esetleg a természetfilm- és dokumentumfilm csatornákat hiányolom. De szeretem a News Channelt. Mindig Slide show-ban szoktam nézni, 15 percig tart. A zenéjét nagyon szeretem a Slide show-nak, azt valahol meg kéne szerezni.

Aztán átmegyek a Forecast channelre. Itt kétféle zene van, és általában csak akkor szoktam nézni, ha nem az a halk, már-már altató zene van, hanem az élettel telibb. Érdekes megfigyelni, hogy a Föld bizonyos pontjain milyen az idő, Japánt szoktam szemlélni, hogy milyen különbségek vannak Sapporo és Fukuoka között. De különben, Európa-Ázsia-Ausztrália-Amerika-Afrika sorrendben szoktam nézni.

A Today & Tomorrow channelt annak ellenére, hogy (gondolom) poénból csináltál, ezért adják ingyen, érdekes dolgokat fedeztem fel benne. Az a kisebb, hogy ugyanazon csillagjegyűeknek ugyanazt a szerencseszínt adja ki, de a hasonló csillagjegyűeknek hasonló színt ad szerencséül. Hasonló csillagjegyűek például a Kos, Oroszlán és Nyilas, mert mind a három tűzjegyű. Ezt a channelt tényleg csak időtöltésképp nézem, mert semmi komoly nincs benne. Bár én az asztrológia alapaiban hiszek. Természetesen nem arra gondolok, hogy mindenféle hülyeséget összeirogatnak a napilapokban, hanem arra, hogy minden csillagjegyhez társul egy jellem is. Tehát én úgy vagyok ezzel, mint a japánok a vércsoporttal. Hát például, ami rám jellemző a csillagjegyem szerint, az szinte mind igaz rám. A Kosok lobbanékonyak, önfejűek, meggondolatlanok. Én ennek tökéletes elegyét alkotom. :D

A Nintendo channelt hetente egyszer, péntekenként szoktam nézni, akkor raknak fel új videókat. Valamilyen szinten szerintem helyettesíti a YouTube-ot Nintendo téren, nálam már csak azért is, mert TV-n jobban szeretem nézni a videókat, mint gépen. Meg a DS-es demo játékokat is ki szoktam próbálni. A Pokémon Rangerrel is itt ismerkedtem meg. Bevallom őszintén, nem jöttem rá a játék lényegére, csak köröztem össze-vissza, ahogy elő volt írva, de nem értem a lényegét. És hogy miért vesztettem ott, ahol vesztettem. De nem foglalkoztam vele különösebben, mert nemigen hozott lázba. A Cooking Mama meg nekem egy ötlettelen semmi volt. Egy bögrét kellett gyártani, de semmi fantáziát nem láttam a játék kivitelezésében. A Sonic Colors DS-re viszont tetszett. Szerintem azzal fogok majd többet játszani, ha meglesz másnak is, megvenni nem tervezem. De ugyanaz a játék lényege, mint eddig, végig kell menni a pályán egy bizonyos útvonalon.

Szóval örömömet lelem a Wiiben. És amikor elkezdtek hetente egyszer ilyen Nintendo TV műsort kitenni, akkor gondoltam arra, hogy ez egy jó kezdete lehet annak, hogy többféle műsort is készíteni fognak, és a végére akár komplett Nintendo csatornánk lehet.

Nincsenek megjegyzések: