2008. december 17., szerda

Meet Again

Hát újra itt!

Mindenek előtt szeretnék élnézést kérni, amiért nagyon rég írtam ide, ennek 2 oka van:

  1. Többször írni akartam ide, valamilyen oknál kifolyólag nem rakta ki, és nem értem, hogy miért. Megírtam a postot, rákattintottam arra, hogy "publikál", de nem csinált semmit, nem rakta ki. Most csináltam egy próbát, az sikeres volt, így úgy döntöttem, hogy folytatom.
  2. Hanyagoltam a Zeldázást. Szeptember végén váratlan öröm ért: Sikerült megszereznem 2 évnyi kutatás után Megumi Hayashibara japán énekesnő összes albumát mp3-ban, hihetetlen boldog voltam, rengeteget hallgattam őket. Emellett sikerült megszereznem eredetiben Okui Masami (másik japán énekesnő, másik nagy kedvenc) első 2 albumát, a Gyuut, és a V-sitet. Emellett egy másik weblapot csináltam: www.megumiandmasami.gportal.hu Az oldal lényege az, hogy országszerte minél szélesebb körben megismertesse ezt a két fantasztikus énekesnőt, akik velem a dalaikkal csodát műveltek. Imádom őket! Kattints a linkre, és adj nekik egy esélyt, ismerd meg őket, hátha megtetszenek a zenéik. Már rengeteg mindent raktam ki. Írtam a 2 énekesnő életéről, kiraktam ismeretőnek az összes albumukat, kislemezüket (dalok címeit listáztam ki, nem letöltés van az oldalon), dalszövegek, érdekességek, blogot is írok ott, ahol a pillanatnyi érzésvilágomat írom meg róluk. Emellett vannak videók (videoklipek, interjúk, koncertklipek, és sok videós érdekesség). És még nagyon sok mindenben tervezem fejleszteni az oldalt, mert úgy akarom népszerűsíteni őket, hogy tartalmilag a lehető legminőségibbre. Jó, egy GPortálos oldalt tudom, hogy nem lehet dizájnosra csinálni, meg mindegyik GPortálos oldal, szinte ugyanaz. De itt a tartalom a lényeg. És ebben akarok minőségit csinálni.

Na szóval, Zelda! Most hogy valamennyire kikerültem Megumi Hayashibara és Okui Masami bűvköréből, tegnap újra elkezdtem Zeldázni, méghozzá a Wind Wakerrel. Örömmel konstatáltam magamban, hogy nem felejtettem semmit. Az elején jártam a Forsaken Fortressben, és most csak egyszer füleltek le, aztán végig tudtam menni. Megküzdöttem azzal az emberkével, megfogott a madár, aztán találkoztam a hajóval, és a Windfall Islanden kötöttem ki. És itt mentettem. Mert eszembe jutott ez a blog. Egyébként többen is mondták, hogy miért nem írok. Hát a szünetnek mától vége, mert újra itt vagyok! :-O Nagyon remélem, hogy több probléma nem lesz, a Megumi-által kapott szünetre szükség volt. Meg most újra játszani a Wind Wakerrel, újra ugyanolyan élmény volt, mint régen! És ettől jó a játék, hogy valahányszor előveszi az ember, mindig átjárja ugyanaz a csodálatos érzés!

A Karácsony. Részemről szerény lesz, ami nem is zavar, hisz mennyi mindent vásároltam a nyár folyamán! Épp egy játékot kapok 4000 forintért, hogy azért mégis legyen valami a fa alatt. Persze ezt nem azért választottam, hogy legyen valami, hanem ennek örülök. És hogy mi ez? The Legend of Zelda játék Game Boy Advance-re! Igen, megvettem már Angliában, de így kompletten, dobozzal, leírással még nincs meg, és talán már írtam, hogy számomra akkor teljes egy játék, ha mindene megvan. Természetesen maga a kazetta sem marad itt tétlenül. A Game Parkban van fóliásan, mindenével The Minish Cap 7900 forintért. Megkérdeztem tőlük, hogy ha beadnám a doboz nélküli Minish Capemet, akkor mennyit kéne ráfizetni. 5000 forintot mondott a srác. Lehet, hogy első hallásra soknak hangzik, de én ennyivel számoltam. Mert azért így, dobozával, fóliásan nagyon ritka ma már a Minish Cap. És most arra gondoltam, hogy beadom a Minish Capet és az első GBA-s Zeldát is a Gae Parkba, és akkor meg kevesebbet kérnek érte. Szerintem beveszik a máik Zeldát is, mert szerintem van rá kereslet. Így olyan 2-3000 forintra számítok. Ha ennyit kérnek, minden további nélkül megadom nekik. És így teljes lesz a GBA Zelda repertoárom mindenestül.

Nincsenek megjegyzések: