2024. április 25., csütörtök

12 év alatt -32 év

Eljutottam 2012 nyaráig a blogpostok migrálásában, és szembejött velem az a post, amikor a Wii Sports-ban kipróbáltam a Wii Fitness tesztet. Ez hasonló teszt, mint ami a Wii Fit-ben is van, csak sportágakkal méri fel a fizikai képességeidet. És akkor, 2012 nyarán valami tragikus eredmény jött ki, mert 71 évesnek ítélte meg a fizikai állapotomat. Ez mára jelentősen javult, ugyanis 2024. április 25-én 39 éves szintjén látta a fizikai állapotomat.

Engem kérdezzetek, hogy kell megfiatalodni, egyszerűen semmi nem lehetetlen! Ez alapértéknek bőven jó. Ha megmarad bennem a motiváció, akkor napi szinten meg fogom csinálni. A sebesség nálam mindig is problémás terep volt, emiatt rossz a reflexem is, úgyhogy gyors játékokban nem vagyok valami jó. De majd meglátjuk, miként tudom magam fejleszteni. 5 sportjáték van a Wii Sports-ban, összesen 15 gyakorlat, minden esély megvan arra, hogy fejlődjek.

Egyébként is tervezek majd májustól újra edzeni, hogy karbantartsam magam, meg a Ring Fit Adventure-nél a még hiányzó ruhadarabokat megveszem, hogy 100% legyen a játék.

Nincsenek megjegyzések: