2022. február 24., csütörtök

Haikyuu!! Kageyama-mez

Régi Haikyuu!!-s jellegű álmom valósult meg azzal, hogy ma sikerült beszerezni egy Kageyama mezt. Ezt még a Fantasy Expón Catrin árulta, egyik ismerőse bízta meg, hogy adja el, és már akkor szemeztem vele, most sikerült megvenni. L-es is, úgyhogy épp jó rám.

Bár a méretéről sokat egyezkedtünk Catrinnel, mert lemérte nekem és úgy tűnt, hogy nagy lesz rám. Az a póló, ami épp akkor volt rajtam, 62 cm volt, A Kageyama mez pólós része pedig 76 cm, így úgy tűnt, hogy egészen le fog lógni rajtam. Ennek ellenére úgy döntöttem, hogy megveszem, mert ha másért nem, akkor Haikyuu!!-s relikviaként.

Végül tegnap délután találkoztunk személyesen Catrinnel, és átadta nekem. Beszélgettünk is egy kicsit, aztán jöttem is haza, mert nagyon kíváncsi voltam, hogy hogy áll rajtam. Meglepetésemre nagyon jól, magasan felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak hogy nem túl nagy rám, de az anyag nagyon kényelmes. Több mezpólóm is van, de azért nem szeretem viselni őket, mert nem szellőzik benne a testem, ebben viszont kiválóan. Így nagyon jó lesz edzeni benne. Ráadásul nagyon jól éreztem magam benne, tükörben megnézve magam, egészen menőnek gondoltam magam. De annyira nem, hogy úgy fényképezzem le magam, és mutassam meg a nagyvilágnak. Majd ha vékonyabb leszek.

De nagyon jó, hogy használati tárgyként is kiváló, nemcsak relikviaként. Nagyon fogok rá vigyázni, mert szeretném ha sokáig, akár 10-15 évig is meglenne.

Nincsenek megjegyzések: