2021. június 22., kedd

Újra Ring Fit Adventure

Három hét után vettem elő újra a Ring Fit Adventure-t. És azt kell mondjam, hogy nagyon hiányzott. Nagyon örülök neki, hogy újra edzettem. Hogy miért hagytam eddig ki? Egyrészt mert sok mindent kellett itt is intézni, nem nagyon volt rá idő, másrészt volt az Európa-Bajnokság, és tekintve, hogy minden focimeccset megnézek, egy darabig 15-23 óra között szinte semmi mást nem csináltam, csak a laptopról a holland TV-csatornán néztem a meccseket. Illetve a harmadik ok, hogy mostanra lett a szoba valamennyire otthonos, így most már ezt is szívesen csinálom itt.

Így itt az idő újra edzeni. El is jutottam a 103-as szintig.

Nagyon jól estek a gyakorlatok, máris energikusabbnak érzem magam. Dolgoznak az izmok a testemben. Egyébként olyan nagyon sok időt nem edzettem, de az intenzív volt.

De egyébként ahogy elnézem a korábbi lementett képeket, 34 perc alatt 127 kalória kifejezetten kevésnek számít. Pedig sok mindent csináltam. De minden ami volt, rettenetesen élveztem. Érzem magamon a munka eredményét. Ha ezen túl tényleg folyamatosan csinálom, annak komoly eredménye lesz.

És mutatnék egy számomra nagyon meglepő eredményt.

A pulzusom valósággal felrobbant. Nagyon intenzív volt a szív vonala mérés közben, és igazából nem is értem, hogy miért, amikor más adatok szerint a mai nap annyira nem volt intenzív. Meg a pulzuson inkább alacsonyabb szokott lenni. Általában 100 alatt, 110-120-nak már örülök, de ha már 130 fölé ment, már ünnepeltem. De ez... Nagyon durva. De azt hiszem, tudom a választ. A helyzet ugyanis az, hogy múlt héten megtalált a szerelem, és mivel kölcsönös, így párkapcsolatba kerültem. És biztos, hogy ez is komolyan közrejátszott, mert azóta teljesen más dimenzióban látok mindent a boldogságtól, a szívem azóta gyorsabban ver, az átlagoshoz képest.

Jaj, úgyhogy történnek a dolgok, amióta nem írok.

Nincsenek megjegyzések: